Nyheter

 1. Innsigelse mot planer på Årum

  Sarpsborg kommune er positiv til oppgradering av Årum, men mener planene fra Fredrikstad kommune er for omfattende.

 2. Har åpnet en ny og innholdsrik barnehage på Hafslundsøy

  Hafslundsøy barnehage

  Spente barn og voksne møtte opp da nye Hafslundsøy barnehage ble åpnet.

 3. Disse sakene behandles i plan- og økonomiutvalget

  Bystyret i Sarpsborg. Det stemmes.

  Innsigelse på områderegulering av Gretnes-Sundløkka området i Fredrikstad og utdyping av innseilingen til Borg havn er blant sakene som skal behandles torsdag 20. august.

 4. Mange har fått endret bostøtte

  I juli hvert år endres beregningsgrunnlaget.

 5. Disse plantene er uønsket

  Kjempebjørnekjeks er helsefarlig og derfor uønsket i naturen. Meld i fra til Sarpsborg kommune om du ser denne. (Foto: Fredrikstad kommune)

  Sarpsborg kommune jobber med å begrense spredningen av tre plantetyper. En av dem er helsefarlig. Finner du noen av disse bør du kontakte kommunen.

 6. Oppgradering av Glengsgata

  Sarpsborg kommune har startet arbeidet med å oppgradere Glengsgata. Deler av gata vil være stengt i anleggsfasen. Les mer her om hva som skal gjøres.

 7. Advarer mot falsk hjemmehjelp

  De som jobber i hjemmetjenesten i Sarpsborg kommune skal ha uniform med kommunes logo på overdelen. De skal også alltid vise legitimasjon når de er på hjemmebesøk.

 8. Hogst i Kalaskogen

  I løpet av de nærmeste ukene vil det gjennomføres hogst i skogsområdet mellom Kalaveien, Ordfører Ole Juul Olsens vei, Kalabanen og det tidligere Fram-bygget.

 9. Produksjonsfeil på faktura for kommunale avgifter

  I forbindelse med utsending av faktura for kommunale avgifter i juli, har det beklageligvis skjedd en produksjonsfeil. Totalbeløpet er riktig, men noe tekst har forskjøvet seg.

 10. Endelig framme i Trondheim!

  Ordfører Sindre Martinsen-Evje deltok på siste etappe av pilegrimsvandringen sammen med Mona-Elise Wirkola og Trondheims ordfører. Det gjorde også rådmann Unni Skaar, men hun fotograferte.

  Tirsdag formiddag - på Olsok - var Mona-Elise Wirkola framme i Trondheim etter å ha vandret langs pilegrimsleden hele veien fra Sarpsborg. - Dette er starten på noe stort, sier ordføreren.