Hopp til hovedinnholdet

Hannestad barneskole

>Helsefremmende skole

Innhold

Helsefremmende skole

Publisert: 07.06.2018

Hannestad skole er nå en helsefremmende skole

Hannestad skole ble i våres sertifisert som første helsefremmende skole i Sarpsborg. Dette skjer fordi skolen gjennom flere år har jobbet med å sikre god fysisk og psykisk helse for elevene våre. Tiltak som er satt inn er blant annet skolefrokost, utvikling av gode uteområder, elevravner, bygging av utekjøkken, årlige forestillinger, servering av sunn mat på skole og i SFO-tid og økt fokus på læring i aktivitet.

 

Vi har fått økonomiske midler av både Østfold fylkeskommune og Sparebankstiftelsen for å iverksette en del av tiltakene våre. Blant annet så har fylkeskommunen gitt midler til Tiur’n og Sparebankstiftelsen har finansiert den flotte, nye oppmerkingen vi har fått i skolegården vår.

 

7. juni er en dag vi skal feire at vi er blitt sertifisert som helsefremmende skole og den nye skolegården vår. Vi gjør det ved å invitere Fylkeskommunen, Sparebankstiftelsen, ordføreren, skolesjefen m.fl.  til å ta del i en dag der vi viser hvordan de nye fine områdene bidrar til aktivitet og læring på Hannestad skole. Det vil bli overrekkelse av diplom til skolen vår og vi inviterer også til et felles måltid på Tiur’n.