Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>- Vi trenger hjelp

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

- Vi trenger hjelp

Sarpsborg kommune trenger mer personell til å få oss gjennom korona-krisen. Helsepersonell, renhold, og ulik teknisk kompetanse er blant det vi søker etter. Kan du bidra?

Sarpsborg er i en krisesituasjon, og har tidlig gått ut og bedt om hjelp fra alle helsearbeidere. Nå søker vi hjelp også fra andre yrkesgrupper. 

Kommunen trenger:

  • Sykepleiere og helsefagarbeidere med erfaring
  • Renholdere innen smitterenhold
  • Maskinførere
  • Automatikere
  • Rørleggere
  • Elektrikere
  • Mekanikere
  • Rør og sveis

Om du vil hjelpe oss, så ta kontakt så fort som mulig: Fyll ut registreringsskjema og registrer deg her!

Har du spørsmål kan du kontakte Maja Alimehaj på tlf 473 11 211, eller Jannicke Aasen på 934 01 118.

Hjelp oss!

- Vi har allerede stort trykk på helsetjenestene våre og forventer en ytterligere økning i tiden framover. Derfor går vi nå ut med en bønn til alle helsearbeidere som ikke er i jobb: Hjelp oss! 

Det er direktør helse og velferd, Kirsti Skaug, som kommer med denne oppfordringen.
-Vi har mange innbyggere som trenger råd og veiledning på telefon. Og stadig flere må ha hjelp på legevakta og i våre helseinstitusjoner. Samtidig er det mange av våre helsearbeidere som må være hjemme i karantene. Derfor går vi nå aktivt ut med å rekruttere helsearbeidere som kan hjelpe oss.

Vi ser etter deg som har helsefaglig bakgrunn, men som ikke er i jobb. Er du pensjonist eller har gått ut i førtidspensjon, kan du nå jobbe for full lønn uten at det får konsekvenser for din pensjon.
-Vi vil kunne tilby fleksible ordninger som kan tilpasses hver enkelt, sier virksomhetsleder HR, Julie Bäckstrøm.

Bäckstrøm sier at søkere som har jobb i andre kommuner, sykehus eller innen helsevesen ikke er  aktuelle for Sarpsborg kommune i denne runden. -Dette er fordi vi ønsker ikke å bidra til at nåværende arbeidsgiver mister viktig kompetanse i en krevende tid.

Det nye smittemottaket på Helsehuset ble åpnet nylig. Anne Thorsrud er satt til å lede dette arbeidet. Hun er egentlig pensjonist, men har mange år bak seg på Legevakta.
-Jeg er glad for å kunne bidra med min kompetanse. Jeg oppfordrer alle andre med relevant erfaring til å gjøre det samme, sier sykepleieren.

Er det deg vi ser etter? Fyll ut registreringsskjema og registrer deg her!

Video