Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Aktiviteter i romjulen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Aktiviteter i romjulen

18.12.2020

Er du klar for litt ulike ute-aktiviteter i løpet av jul og romjul? Her gir vi deg noen tips!

Ut på tur med TUR-appen

https://turappen.no/
Dette er en egen app med turkart og digitale tur poster over hele landet. Du registrer deg, finner ditt område – og deretter er det bare å dra på jakt etter digitale poster.
Når du finner den digitale posten registrer du deg, og på hver post svarer du på quiz-spørsmål som du må klare for å få godkjent grønn post på ditt kart. Du vil også få poeng.
TUR har egen poengliste, slik at venner og familie kan konkurrere om flest godkjente poster. God tur med TUR.

Geocatching – verdens største skattejakt

Geocaching er en internasjonal aktivitet som passer for alle.
Det er over 4000 geocacher i Sarpsborgområdet. For å komme i gang oppretter du en gratis geocaching-konto, og laster ned den offisielle Geaocaching -appen eller bruker en GPS-enhet. Her skal du lete etter poster, kalt "cacher". Dette vil bli en spennende jakt for både barn, ungdom og voksne, enten ved å gå i byen, i et område med flere cacher eller bruk av bil til ulike steder. Noen cacher er lette å finne, mens andre er kreativt laget og gjemt godt. Når du finner geocachen, signerer du med egen blyant, og daterer loggboken. Deretter legger du geocachen tilbake nøyaktig slik du fant den. Så deler du opplevelsen online.
Cachene er plassert ut over store deler av verden og informasjon om alle cachene ligger på nettstedet geocaching.com.

Stolpejakten 2020

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kart og info vil være tilgjengelig flere steder i de ulike kommunene, samt her på hjemmesiden.
Det er satt ut 75 stolper i disse områdene i Sarpsborg: Kalnes sykehus/Stikkaåsen, Sarpsborg sentrum/Hafslund, og Høysand.

Advent- og julestolpejakten
Det er satt ut 20 nye stolper i området sydover fra Høysand. Stolpene er plassert ut i et nydelig kyst-terreng og 9 av stolpene (grønne) kan nås med barnevogn eller rullestol. Stolpene må registreres i løpet av 31. desember.
Her finner du kart: XXL Stopp, iSarpsborgs lokaler, Quality hotell og Vitus Apotek ved Torget. I tillegg ligger det hefter i postkassa ved Dumpa, Sarpsborg stadion, eller last ned på nettsiden.
Les mer : https://stolpejakten.no/omraader/sarpsborg

Disco Golf park Glengshølen

Velkommen til Glengshølen DiscGolfPark!
Discgolf - eller frisbeegolf - passer for alle. Både barn og eldre kan spille og ikke minst kan de gjøre det sammen. Spillet er lett å forstå og rimelig å utføre. Du trenger bare en frisbee. Spillet ligner på golf, men kølle og ball er erstattet med frisbee/disk. Hull i bakken er erstattet med en metallkurv.
Banen i Glengshølen har ni kurver. Reglene finner du på et skilt ved banen. Det er bare å komme. Ha det gøy!

Flere tips

Les også iSarpsborgs tips til aktiviteter "Ta beina fatt" 

Og vår egen sak om  "Digital nyttårsfeiring i Ungdommens kulturhus"