Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Barnas kulturdager 14. mars - 27. april

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Barnas kulturdager 14. mars - 27. april

08.03.2019

Barnas kulturdager går av stabelen 14. mars – 27. april. Dette er fargerike dager, rike på forskjellige kulturaktiviteter, hvor barna får masse gode opplevelser.

Oppstart av Barnas Kulturdager torsdag 14.mars

Askeladden friteater kommer på besøk på Hafslund fritidsklubb med en forestilling basert på Asbjørnsen og Moes eventyr.

  • Første forestilling er kun for barna i Skogro barnehage, mens forestilling nummer to er tilrettelagt for barn i alderen 4.kl – 7.kl med samme tema som første forestilling. Dette er i samarbeid med de andre juniorklubbene i team barn og unge, og er en gratis forestilling med begrenset antall plasser. Først til mølla prinsippet gjelder. Barna får servert pizza og saft denne dagen. Mat serveres kl. 15.00 og forestillingen begynner cirka kl. 15.30. Varighet 45 minutter.

I mars og april vil det bli videre arbeid med Asbjørnsen og Moes eventyr på juniorklubbene. Hafslund fritidsklubb har drama som satsningsområde, Hornnes fritidsklubb har litteratur som satsningsområde, UK har dans og musikk som satsningsområde og Hannestad fritidsklubb har forming som satsningsområde.

Klubbene jobber fram mot barnas kulturmønstring (lørdag 27.april) hvor de viser fram resultatet enten i form av en utstilling eller på en scene.
Det er åpent for alle som går i 4.kl – 7.kl.


Barn KulTur

Dette er en turnè og forestilling på ca. 45 minutter hvor barn opptrer for barn.

  • Onsdag 3.april – forestilling på Sandesundsveien skole
  • Torsdag 4.april – forestilling på Hornnes skole
  • Fredag 5.april – forestilling på Hannestad skole.

Uke 17

  • Onsdag 24.april - forfatter besøk på Hornnes og Ullerøy skole for 4.trinn. Forfatteren er Bjørn Rørvik som blant annet har skrevet bøkene i serien «Bukken Bruse på badeland, vender tilbake og begynner på skolen». Lukket arrangement.
  • Torsdag 25.april – workshop på Kulturskolen m/Gry Moursund. Lukket arrangement.
  • Lørdag 27.april – utstilling på Sarpsborg bibliotek med bilder av Gry Moursund. Åpent arrangement.
  • Lørdag 27.april – forestilling på Sarpsborg bibliotek «Bukkene Bruse begynner på skolen» m/Bjørn Rørvik. Kl. 13.00. Gratis forestilling. Billetter hentes på www.ticketco.no