>Bytter SIM-kort i trygghetsalarmene

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Bytter SIM-kort i trygghetsalarmene

17.10.2017 av Maren Engebretsen

I høst bytter kommunen leverandør av mobiltelefontjenester. Derfor vil ansatte i kommunen hjelpe til med å bytte et SIM-kort i trygghetsalarmene.

Sarpsborg kommune ønsker at alle skal være trygge i sitt hjem. Derfor vil ansatte i Sarpsborg kommune komme hjem til alle som har trygghetsalarm, for å hjelpe til med å bytte dette kortet.

Alle som drar rundt, vil vise legitimasjon fra Sarpsborg kommune.

- Vi skal bytte dette kortet i over 700 trygghetsalarmer, og vi håper at alle kan være hjemme når vi kommer, sier rådgiver Morten Andersen.

Han forteller at de nå sender ut brev til alle det gjelder, der det står når den enkelte får besøk. 

Dersom beboeren eller ingen av pårørende er hjemme på det tidspunktet, kan hjemmetjenesten bidra med å låse opp døra - slik at kommunen får byttet kortet likevel. Vil ikke den enkelte at hjemmetjenesten skal slippe inn de som skal bytte kortet - må kommunen kontaktes. Det står kontaktopplysninger i hvert brev som blir sendt ut, eller ring servicetorget på telefonnummer 69 10 80 00.

- Det er meget viktig at vi får byttet kortet i alle trygghetsalarmene. Hvis vi ikke får byttet kortet, vil ikke alarmen fungere etterpå, understreker Andersen.