Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>E6 stenges igjen for trafikk fredag kveld

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

E6 stenges igjen for trafikk fredag kveld

05.08.2021

E6 stenges kl. 22.00 på kvelden fredag 6. august ved Årum bru. E6 vil være stengt fram til kl. 05.30 på morgenen lørdag 7. august.

Omkjøring

Statens vegvesen må stenge E6 for å legge om trafikken til nytt kjøremønster. Dette skjer i forbindelse med bygging av ny Årum bru.

- Fra fredag 6. august kl. 22.00 og fram til lørdag morgen den 7. august, må vi igjen stenge E6 helt. Dette for å legge om trafikken på en ny midlertidig rampe fra riksvei 22 mot sør, opplyser teknisk byggeleder i Statens vegvesen, Thormod Aasgaard i en pressemelding.

Omkjøringen blir skiltet.

E6 måtte også stenges tidligere denne uka. Les mer her: E6 ved Årum stenges for trafikk på kvelden 2. august og gjennom natten

Redusert kapasitet fram til våren 2022

Statens vegvesen bygger ny Årum bru på riksvei 22 i Fredrikstad. Brua går over E6 og er en viktig veiforbindelse mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et av målene er å sikre god trafikkavvikling i kryss og ramper for å unngå trafikkutfordringer på E6.

- Vi må legge om veien for å starte arbeidet med brudekket på den nye brua. Trafikkomleggingen vil skje i flere omganger og vare til slutten av februar 2022, sier Aasgaard.

Dette vil medføre redusert kapasitet og utfordringer for trafikken på E6.