Start Kari chatbot Spør meg

>Eldre- og folkehelseminister fikk et godt inntrykk av Sarpsborg

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Eldre- og folkehelseminister fikk et godt inntrykk av Sarpsborg

22.02.2018

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen besøkte Sarpsborg denne uken.

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen besøkte Helsehuset i Sarpsborg. Torsdag fikk eldre- og folkehelseminister, Åse Michaelsen,  se hvordan kommunen jobber med helse og omsorgstjenestene.

- Jeg har et veldig godt inntrykk. Jeg merker helt tydelig at her er det fokus på brukeren, og de spør hva er det brukeren ønsker, sier ministeren.

Ministeren fikk også se noen filmer av hvordan kommunen jobber med hverdagsmestring, hverdagsrehabilitering og velferdsteknologi.

Se filmene her:

Hverdagsmestring i Sarpsborg kommune

Hverdagsrehabilitering i Sarpsborg kommune

Mestry gir trygghet

Velferdsteknologi

Michaelsen fikk en omvisning på Helsehuset. Der hun blant annet så hvordan kommunen jobber med velferdsteknologi. Hun sier også at kommunen er flinke til å tenke nytt. 

- Det skjer stadig utviklig, de tar i bruk velferdsteknologi og det er nye måter å jobbe på. Jeg opplever Sarpsborg kommune er opptatte av å drive det framover og levere gode tjenester til de som er i kommunen.

I tillegg til en omvisning på helsehuset, besøkte eldre- og folkehelseministeren hjelpemiddelsentralen, Thranes kafé og Thranesgate bofellesskap.

-Viktig med ministerbesøk

Kommunesjef Kirsti Skaug er veldig glad for at ministeren besøkte Sarpsborg.

- Det er viktig for oss å ha muligheten til å få ministerbesøk. Det er viktig for oss å understreke hva vi er gode på og utfordringsbildet, sier hun.

Utvalgsleder Lisbeth Nesteng er enig med kommunesjefen.
- Det er veldig viktig at folk fra sentralt hold vet hvor gode vi er og at det ikke er gratis, sier hun.