>Endret innmarsj for barnetoget i Kulås

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Endret innmarsj for barnetoget i Kulås

Publisert: 16.05.2024

Byens kor og korps har øvd og forberedt seg, og er klare til å skape strålende 17. mai-stemning i Sarpsborg. Husk endret innmarsj og hentesoner for barnetoget i Kulås!

Barnetoget går som vanlig ut fra stadion kl. 09.30, og følger den tradisjonelle ruten gjennom byens gater til Kulås.

Musikklivet, skolene og frivilligheten er klare for 17. mai.

- Nye konserter og kor og korps som er tilbake, mer aktive enn på lenge, vil sette sitt preg på dagen. Det vil virkelig bli en festdag, sier Magne Hansen i Sarpsborg Musikkråd.

Vi minner om at det i år blir en endring ved innmarsjen for barnetoget til Kulås. 

Vi prøver i år ut en ny innmarsj for barnetoget i Kulås. Hensikten er å reservere amfiet til publikum som ønsker å være der, og unngå at nedre del av amfiet blir hentesone. I tillegg er målet at barna skal hentes fra et mer oversiktlig område. Det betyr at når barnetoget kommer til Kulås og inngangen til amfiet, skal barnetoget gå inn, passere foran scenen og rett ut på motsatt side. Uten stopp. Der fordeler toget seg til tre merkede hentesoner A, B og C.

Det vil stå medarbeidere som veileder i riktig retning både ved inngangen og utgangen til amfiet, og videre mot hentesonene. Skolene har i forkant fått beskjed om endringen og hvilke hentesone de tilhører.

Her er kart og oversikt over hentesoner for skolene etter barnetoget.

 

Ved ankomst til Kulås skal barnetoget gå inn, foran scenen og rett ut på andre siden - uten stopp. Skolene har fått plass i hentesone A, B eller C. 

Vi prøver i år ut en ny innmarsj for barnetoget i Kulås. Hensikten er å reservere amfiet til publikum som ønsker å være der, og unngå at nedre del av amfiet blir hentesone. I tillegg er målet at barna skal hentes fra et mer oversiktlig område.

Ved ankomst til Kulås skal barnetoget gå inn, foran scenen og rett ut på andre siden - uten stopp. Skolene har fått plass i hentesone A, B eller C.