>Er du lærlingen vi ser etter?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Er du lærlingen vi ser etter?

04.02.2019 av Ole Christian Foss

Kunne du tenke deg å bli lærling i Sarpsborg kommune? Nå skal kommunen ta inn ca 40 nye lærlinger!

– Sarpsborg kommune tar årlig inn mellom 35 og 40 nye lærlinger, og det har vært et stabilt inntak de siste årene. Vi ønsker å opprettholde et stort inntak, og tar i år sikte på å ta inn 40 nye lærlinger, ja gjerne enda flere, sier lærlingansvarlig i kommunen, Maja Alimehaj fra virksomhet HR.

Mange fag

Kommunen tar inn lærlinger i mange forskjellige fag - blant annet helsearbeiderfaget, barne- og ungdomsarbeiderfaget, aktivitørfaget, IKT servicefaget, institusjonskokkfaget, feierfaget og bilmekaniker lette kjøretøyfaget.
– Vi ønsker flere lærlinger innen tekniske fag, og oppfordrer spesielt de som vil drive som byggdrifter, anleggsgartner, idrettsbyggvedlikeholder, renhold, feier eller gjenvinner til å søke lærlingplass i kommunen, sier Alimehaj.

Kommunen prioriterer kvalifiserte søkere med relevant vg1 og vg2, med ungdomsrett, og som er bosatt i Sarpsborg. Dette fordi kommunen ønsker å legge til rette for at flere lokale ungdommer fullfører utdanning de har begynt på og får bedre jobbmuligheter på sikt.
– Sarpsborg kommune er svært positive til å ansette lærlinger etter endt læretid, og vi jobber aktivt for å ansette flere, sier lærlingansvarlig.

Søknadsfrist

Fristen for å søke er 1.mars
Du må søke via www.vigo.no
Aktuelle kandidater hører fra kommunen i løpet av mars/april.

Har du behov for hjelp til å søke, kontakt vårt opplæringskontor www.okos.no

Les mer om lærlinger i Sarpsborg kommune her.