Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Erik Bråthen ny direktør oppvekst

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Erik Bråthen ny direktør oppvekst

22.03.2019 av Maren Lunde

Erik Bråthen har takket ja til stillingen som ny direktør oppvekst.

- Jeg er glad for å få Erik med på laget. Han har bred kompetanse og et stort nettverk, og er en erfaren leder, sier kommunedirektør Unni Skaar. – Sarpsborg skal være et godt sted og vokse opp, og kommunen ønsker et utdanningsløp med stor vekt på kvalitet og utvikling, fortsetter hun.

Bråthen er 47 år, og jobber i dag som skole- og fagopplæringssjef i Østfold fylkeskommune. Han har vært skoleleder i både grunnskole og videregående skole som assisterende rektor på Spydeberg ungdomsskole og rektor ved Askim videregående skole. Bråthen har mastergrad fra Universitetet i Oslo, og er i ferd med å avslutte en mastergrad ved universitetet i London. Han bor i Askim.

- Jeg gleder meg til å jobbe i Sarpsborg kommune, og bli enda bedre kjent med både barn, ungdom og ansatte, sier Erik Bråthen.

- Vi jobber med å være en framtidsretta kommune som tar i bruk nye, innovative metoder og ny teknologi og hvor samspillet mellom foreldrene, skolene, nærmiljøet og frivilligheten skal gi elevene i skolen og bana i barnehagen et godt læringsutbytte, sier Unni Skaar.

Kristia Svendsen slutter i stillingen som direktør oppvekst 1. juni for å bli pensjonist. Bråten vil tiltre den 1. august. Det var 15 søkere til stillingen.