Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Flytter 15 beboere fra Tingvoll sykehjem til nyoppussede Kruseløkka sykehjem

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Flytter 15 beboere fra Tingvoll sykehjem til nyoppussede Kruseløkka sykehjem

01.03.2019

I april flytter 15 beboerne fra Tingvoll til nyoppussede lokaler i 2. etasje på Kruseløkka.

Avdeling B på Tingvoll sykehjem har lokaler som ikke lenger er godt egnet for sykehjemsdrift. Det er beboerrom uten eget toalett, dusj og avdelingen har heller ikke fellesstue. Noen av rommene i avdelingen for små til de hjelpemidlene som sykehjemspasienter kan ha behov for. De 15 pasientene og personalet flytter til Kruseløkka sykehjem.

- Rommene ved avdeling B oppfyller ikke dagens standard. På Kruseløkka er det store rom hvor beboerne får eget toalett og dusj, sier direktør helse og velferd, Kirsti Skaug.

- Flytting er den beste løsningen

De eldste bygningene ved Tingvoll sykehjem ble bygd på 1920-tallet. Deretter ble sykehjemmet utbygd i flere etapper. Den siste utbyggingen var på 90-tallet. Det er gjennomført befaringer og vurderinger av forholdene for pasientene og for de ansatte. Etter en samlet vurdering er det kommet til at flytting til Kruseløkka er den beste løsningen. Det var også arbeidsmiljøutvalget for velferd enig i da saken ble behandlet der.

- Vi vet at flytting kan være krevende uansett hvor man er i livet, og kanskje spesielt for de eldre. Vi vil gjøre det vi kan for at prosessen går fint for alle, og finne løsninger som passer best for den enkelte, sier hun.