Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Venter du på svar fra oss?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Venter du på svar fra oss?

22.04.2021

Byggesak har for tiden utfordringer med å behandle byggesaker innen fristen.

- Vi beklager at en del søknader ikke er ferdig behandlet innen fristen. Vi jobber intenst med å få redusert saksbehandlingstiden, sier Jon Myrli, virksomhetsleder byggesak, landbruk og kart. - Vi oppfordrer søkere til å levere så fullstendige søknader som mulig. Dette bidrar til at saksbehandlingen går raskere, fortsetter han.

Høy aktivitet

Det er stor byggeaktivitet i Sarpsborg for tiden, og det gir mange søknader som skal behandles. Dette er den viktigste årsaken til at det har blitt forsinkelser i saksbehandlingen. – I tillegg bruker vi mye ressurser på oppfølging av krevende ulovlighetssaker, forteller Myrli.

Nye systemer

Byggesaksavdelingen er i full gang med å digitalisere gamle byggesaker. Det gjør det enklere å saksbehandle nye saker. I tillegg innføres det et nytt saksbehandlingssystem som også bidrar til raskere og enda høyere kvalitet på arbeidet. Dette vil bli innført i løpet av våren. – Vi kan ikke leve med en slik situasjon i lang tid. Derfor er vi opptatt av å jobbe så effektivt som mulig, og stadig forbedre oss selv, avslutter Jon Myrli.