Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Har du barn? Få med deg gratis konferanse med Hedvig Montgomery

Innhold

KOMMER: Hedvig Montgomery er psykolog og familieterapeut og kommer til Sarpsborg i mai. Foto: Janne Rugland.

Hedvig Montgomery
(Foto: Janne Rugland)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Har du barn? Få med deg gratis konferanse med Hedvig Montgomery

04.05.2020 av Eva Rekvin

Oppvekstkonferansen 2020 i Sarpsborg sendes direkte på nett. Alle interesserte kan følge konferansen gratis fra sofakroken.

Billettene ble revet vekk

Opprinnelig skulle Oppvekstkonferansen arrangeres på Sarpsborg scene, med publikum i salen. Men så ble ting annerledes på grunn av korona-pandemien:

- Billettene til konferansen ble revet vekk på rekordtid. Interessen var så stor at vi faktisk kunne ha fylt Sarpsborg scene flere ganger. Men nå som konferansen skal overføres digitalt, når vi ut til et mye større publikum, sier Therese Thorbjørnsen (Ap), som er leder for utvalg for kultur og oppvekst i Sarpsborg.

Se konferansen 13. mai kl. 18.30

Vi sender direkte, og du kan følge konferansen gratis på:

Ønsker åpenhet

Hovedgjesten under konferansen er psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery. Få med deg spennende samtaler fra scenen, der det handler om det å være forelder og om hvordan det jobbes for at barn og unge skal lykkes i Sarpsborg.

- Det er gledelig å se den store interessen for konferansen. Vi ønsker å være proaktive og åpne om hvordan vi jobber med oppvekst og utdanning i kommunen, og vi har høye ambisjoner for tiden framover. I tillegg mener vi det er viktig med bred involvering, så vi inviterer alle inn, sier Erik Bråthen, direktør for oppvekst i Sarpsborg.

Leder av Kommunalt foreldreutvalg her i kommunen, Kristine Oshaug Andersen, deltar også i panelsamtalen på scenen - sammen med Hedvig Montgomery, Erik Bråthen og Therese Thorbjørnsen.

Ordføreren er fan

Ordfører Sindre Martinsen-Evje skal åpne konferansen, og ser selv fram til å møte og høre på hovedgjesten, Hedvig Montgomery.

- Det er mange stemmer og synspunkter der ute om for eksempel barneoppdragelse. Men Hedvig Montgomery er i en særklasse - både veldig aktuell og interessant. Jeg er fan av henne, og jeg tror vi alle har noe å lære av henne. Jeg mener oppriktig at alle bør få med seg dette, sier Martinsen-Evje.

- Og det er gratis, minner han om.

Du kan stille spørsmål

Interesserte kan stille spørsmål til både Hedvig Montgomery og til ledelsen av Kommuneområde oppvekst i Sarpsborg kommune.

Legg inn spørsmålet ditt i dette skjemaet.

Spørsmål kan stilles nå i forkant og underveis i konferansen.