>Hele Helsehuset er i drift

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Hele Helsehuset er i drift

10.08.2017 av Maren Lunde

Torsdag åpnet den nye korttidsavdelingen på Helsehuset. Med det er alle avdelinger åpnet og klare for å ta i mot pasienter.

Den nye avdelingen har 8 rom og skal huse 14 pasienter. Med disse nye plassene er det totalt 85 korttidsplasser på Helsehuset. 

-Jeg synes at Helsehuset har blitt et veldig flott tilbud til innbyggerne våre. Nå håper jeg at både pasienter og  ansatte skal trives på den nye avdelingen, sier ordføreren. 

"Alt" på ett sted

Helsehuset rommer en rekke funksjoner. Det er fem avdelinger med korttidsplasser, en i hver etasje i hovedblokka. Fysioterapi, ergoterapi og inntakskontoret, som behandler søknader om omsorgstjenester, er noen av de kommunale tjenestene. I tillegg leier sykehuset lokaler til Blodbanken, og lager for hjelpemidler. Her kan du lese mer om Helsehuset.

Flere korttidsplasser betyr at pasientene kan komme raskere fra sykehuset og tilbake til kommunen. En del hjemmeboende pasienter trenger også korttidsopphold som avlastning eller for utredning.

- Jeg er glad for at den nye avdelingen vil bidra til å redusere presset på langtidsplasser i sykehjemmene som vi har opplevd i vinter, sier helsesjef Øivind Werner Johansen. 

 Teamleder Nina Tokle Bjørnstad, helsesjef Øivind Werner Johansen og leder i Utvalg fo rvelferd og folkehelse Lisbeth Nesteng

På bildet ser vi teamleder for den nye avdelingen Nina Tokle Bjørnstad, helsesjef Øivind Werner Johansen og leder i Utvalg for velferd og folkehelse Lisbeth Nesteng.