Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Helsestasjon for ungdom har sommeråpent

Innhold

Helsesykepleier Miriam Englund ved helsestasjon for ungdom.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Helsestasjon for ungdom har sommeråpent

06.07.2020

Er du bekymret for noe og trenger noen å snakke med? Helsestasjon for ungdom har full taushetsplikt og er tilgjengelige hele sommeren.

I år, som i fjor, har helsestasjon for ungdom åpent hele sommeren. Åpningstidene for drop-in og telefoner er tirsdag, onsdag og torsdag fra 12.00-15.00. Torsdager er som vanlig en egen guttedag ved helsestasjonen, men alle kan ta kontakt på mail og telefon. 

Besøksadr: Roald Amundsens gate 33, 1723 Sarpsborg

Postadr: Pb 237, 1702 Sarpsborg

Tlf: 69 10 80 50

E-post: helsestasjon.ungdom@sarpsborg.com

- Vi opplever at ungdom i like stor grad som ellers i året, har behov for våre tjenester, sier helsesykepleier, Miriam Englund.

- Opplever det trygt å oppsøke oss

Hun forteller at de har helsesykepleiere på jobb hele sommeren, og at de også har lege og psykologtjeneste tilgjengelig enkelte dager.

- Vi har full TAUSHETSPLIKT på helsestasjon for ungdom - ungdom opplever det trygt å oppsøke oss, understreker helsesykepleieren.

Om ungdommenes helsestasjon

  • Et gratis tilbud for ungdommer i alderen 13-23 år
  • Gir hjelp og rådgivning om seksuell helse, prevensjon, graviditet og test av seksuelt overførbare infeksjoner. Gir bort gratis kondomer
  • Mange ungdommer har også spørsmål, tanker eller bekymringer knyttet til egen seksualitet, samliv, kroppens utvikling, identitet og livsstil.
  • Mange ungdommer oppsøker helsestasjon for ungdom for å prate med noen om tanker, plager eller bekymringer knyttet til psykisk helse, depresjon, sorg, ensomhet, vanskelige familieforhold, rus, vold, overgrep, spiseproblemer eller mobbing.

Mer om helsestasjon for ungdom her.