Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Her kan du låne gratis utstyr til sommeraktiviteter

Innhold

Utstyr man kan låne på skattkammeret
Leker man kan låne på skattkammeret.
Vester man kan låne ved skattkammeret
Hengekøyer man kan låne på skattkammeret

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Her kan du låne gratis utstyr til sommeraktiviteter

07.07.2020

Skattkammeret låner ut gratis utstyr til alle. Nå har kommunen gitt de 30.000 kroner ekstra for å kjøpe inn enda mer utstyr.

Her er redningsvester, hengekøyer, stormkjøkken, soveposer, telt, termos, liggeunderlag, fiskestang, skateboard, hjelmer, crocket, tursko og tursekker. Alt dette og mye mer kan man gratis få låne fra Skattkammeret. Det er Kirkens Bymisjon som står bak utstyrssentralen. Sarpsborg kommune har samarbeidet tett med dem i forbindelse med opprettelsen av Skattkammeret, og nå gir kommunen ekstra penger for at de kan kjøpe inn enda mer utstyr. 

- Dette er som et bibliotek, bare at vi låner ut utstyr og ikke bøker. Hit kan alle komme for å låne utstyr, sier Anita Meldalen i Kirkens Bymisjon.

Vasker alt

På grunn av koronapandemien kunne de ikke tidligere i år låne ut soveposer og telt, men med hensiktsmessige smittevernrutiner har de nå fått de har nå fått klarsignal fra kommunelegen for å låne ut dette.

Alt av utstyr blir lagt i karantene og vasket før neste skal låne det.

- Viktig at alle som vil kan dra på tur

Utvalgsleder Therese Thorbjørnsen og leder av team barn og unge, Camilla Tangen, er veldig glad for at Skattkammeret bidrar til at så mange kan få gode sommeropplevelser. Skattkammeret låner bort alt for at man skal få en god turopplevelse. Nå kjøper de inn ekstra telt og soveposer for pengene de har fått av kommunen.

- Det er viktig at folk skal få være på tur, uavhengig av størrelsen på lommeboka, sier utvalgsleder Therese Thorbjørnsen.

For åpningstider, adresse og mer informasjon om Skattkammeret, se Kirkens bymisjons nettside.

Les hva Kirkens bymisjon skriver om Krafta i et samarbeid:

"Vi tror på krafta i et samarbeid. Om å ta et felles samfunnsansvar. Om å dra i samme retning, for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Om å skape positive øyeblikk. Øyeblikk mange barn og unge drar med seg livet gjennom." Les hele kommentaren på Kirkens bymisjons Facebook-side.