>Hjemmetjenester på hytta?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hjemmetjenester på hytta?

Publisert: 23.05.2022
Oppdatert: 05.09.2022

Hvis du planlegger å reise til din fritidsbolig og er i behov av hjemmetjenester, er det viktig at du tar kontakt med kommunens hjemmetjeneste i god tid før ankomst.

Det er mange fritidsboliger i Sarpsborg og det er naturlig at de brukes så mye som mulig.

Hvis du planlegger opphold på hytta i sommer og du har behov for hjemmetjenester fra Sarpsborg kommune, er det spesielt viktig å melde fra om ditt sommeropphold til kommunen i god tid. Hjemmetjenestens medarbeidere skal naturlig nok også ha ferie i løpet av sommeren og derfor er kommunen helt avhengig av å planlegge slik at alle som søker om hjemmetjenester får en god opplevelse. Det er derfor fint om du gir beskjed om når du kommer, hvor lenge du blir værende og hvilke tjenester du vil være i behov av. På Sarpsborg kommunes hjemmesider får du all informasjon du trenger om hjemmetjenesten. Her finner du  søknadsskjema som du gjerne kan bruke.

Saksbehandler ved hjemmetjenesten vil komme på et vurderingsbesøk. På grunn av ferieavvikling er det ikke sikkert at tjenestene eller tidspunktene du får besøk, vil bli helt lik du får når du bor hjemme.

Er du i behov av hjelpemidler, må disse tas med. I tillegg er det viktig at du har med deg medisiner og annet nødvendig utstyr som ikke dekkes av hjemmetjenesten.