Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Hvem bør hedres?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hvem bør hedres?

22.11.2021

1. desember er frist for å foreslå kandidater til Sarpsborg kommunes tre høythengende utmerkelser: Kulturprisen, frivillighetsprisen og kulturstipendet. Mesterskapsvinnere skal også hedres. Har du forslag til verdige vinnere?

I Sarpsborg er det mange som gjør en kjempeinnsats hver eneste dag for fellesskapet vårt. Hvert år hedrer vi noen av de som har utmerket seg innen kultur, idrett og frivillighet - enten de har gjort en enkeltinnsats i løpet av det siste året, eller de har bidratt gjennom mange år. Uansett, vi vil gjerne høre om dem.

Prisene blir delt ut på Sarpsborggallaen lørdag 15. januar 2022.

Mer info og link til innmelding av dine forslag finner du på vår side for priser og mesterskapsvinnere.

Frist for å sende inn forslag: 1. desember.

Mer om prisene

Kulturprisen

Kulturprisen deles ut for å hedre enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner som har gjort en fremragende innsats i byens kulturliv. Vinneren får et pengebeløp på 10 000 kroner, en kunstgjenstand og et diplom.

Frivillighetsprisen

Frivillighetsprisen er en utmerkelse for betydelig innsats for Sarpsborg-samfunnet. Den deles ut til enkeltpersoner, grupper eller lag/foreninger og skal være en inspirasjon, takk og anerkjennelse for frivillige som skaper verdier for fellesskapet eller gjør en unik innsats for lag og foreninger. Prisen består av et pengebeløp på 10 000 kroner og et diplom.

Kulturstipendet 

Kulturstipendet skal hjelpe og inspirere unge kunstnere i alderen 18-25 år innen områdene sang- og musikk, bildende kunst, kunsthåndverk, dans, litteratur, teater, foto og film. Stipendet er på 20 000 kroner og kan brukes til: utdanning, reise, utstilling, konsert, utgivelse, etablering av arbeidssted, produksjonsmuligheter mm. Du kan søke for deg selv, eller foreslå andre.

Mesterskapsvinnere

Mesterskapsvinnere - både individuelle utøvere og de som er en del av et lag, får en gavepremie. Enten norgesmestere, eller medaljevinnere innen nordiske mesterskap, europamesterskap, verdensmesterskap, olympiske leker eller Paralympics, vinnere både i både junior- og seniorklasse i A- mesterskap. Utmerkelsen kan tildeles for alle disipliner der det konkurreres i offisielle mesterskap, ikke bare innen idrett.