Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Imponert over arbeidet med velferdsteknologi i Sarpsborg

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Imponert over arbeidet med velferdsteknologi i Sarpsborg

13.02.2019

Flere representanter fra Lund kommune i Sverige besøkte Sarpsborg forrige uke. De var imponerte over arbeidet med velferdsteknologi.

Sarpsborg kommune jobber mye med velferdsteknologi for å gjøre hverdagen enklere for mange innbyggere, og har testet ut en rekke velferdsteknologiske løsninger. Flere løsninger er tatt i bruk.

I 2009 startet Sarpsborg kommune med å teste elektroniske medisindispensere, siden har det vært testing av avstandsmåling og andre trygghetsskapende teknologier.

- I Sarpsborg møtte vi et team full av energi og engasjement. Kommunens arbeid med velferdsteknologi er imponerende, og vi tar med oss mange ideer tilbake til Lund, sier Anna Borgius som er Vård- och omsorgsdirektör i Lunds kommun.

- Viktig at kommuner deler erfaringer

Rådgiver for velferdsteknologi i Sarpsborg kommune, Nils Nybøle, er veldig glad for at Lund kommune er interessert i arbeidet som gjøres i Sarpsborg.

- Vi setter stor pris på besøket. Det er viktig at kommuner deler sine erfaringer. Vi ble også ønsket velkomne til Lund kommune, og det håper vi at vi får anledning til, sier han.

Les mer om hvordan Sarpsborg kommune jobber med velferdsteknologi her.