Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Klart for en annerledes TV-aksjon

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Klart for en annerledes TV-aksjon

15.09.2020 av Ole Christian Foss

- Årets TV-aksjon blir en digital aksjon, det betyr at enda flere får muligheten til å bidra som bøssebærere, sier Linda Engsmyr. Hun er leder av kommunekomiteen for TV-aksjonen i Sarpsborg, og oppfordrer både private, skoleklasser, barnehager, lag og foreninger til å bli digitale bøssebærere.

Som følge av korona-pandemien er det bestemt at det ikke blir noen dør-til-dør besøk når TV-aksjonen går av stabelen 18. oktober. I stedet satser man på en heldigital løsning.
- Og det betyr flere muligheter, sier Engsmyr.

- Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærerne, og bøssebærerne trenger vi fortsatt. Heldigvis er det enkelt å registrere en digital bøsse og samle inn penger på denne, fortsetter hun.

Hvordan registrerer du deg?

Fra 15. september kan du registrere deg på www.blimed.no – trenger du hjelp til å få i gang en bøsse, eller lurer på noe om årets digitale aksjon, må du gjerne kontakte vår lokale TV-aksjonskomité på e-post: tvaksjon@sarpsborg.com, eller ringe servicetorget på 69108000

- Fra 5. oktober åpner bøssene, og da kan du begynne å samle inn. Du får en personlig link til din bøsse som du kan dele i sosiale medier, og med venner og kjente. Beløpene som gis via din link registreres inn på din bøsse. Det er bare kreativiteten som setter grenser, sier Linda Engsmyr.

Skole, barnehage, lag og foreninger

Det er også mulig å gjennomføre ulike innsamlingsaktiviteter, og håpet er at skoleklasser, barnehager, lag og foreninger i Sarpsborg vil se på muligheten for dette.
- Hva med å lage en klassebøsse, foreslår komité-lederen.
- Et annet tips kan være å starte en Spleis. Her kan andre enkelt gi bidrag ved å betale med for eksempel Vipps eller bankkort. Innsamlingen overføres i sin helhet automatisk til TV-aksjonen, og dukker opp som et bidrag på kommunestatistikken, forklarer Engsmyr.

De digitale bøssene er det mulig å gi bidrag til, helt frem til 1. november. 

Plast i havet

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Ettersom en tredjedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.
Det skal etableres nye, og forbedre allerede eksisterende avfallssystemer for mer enn 900.000 mennesker.

Les mer på https://blimed.no/tv-aksjonen-nrk/tv-aksjonen-2020/

 

Kommunekomiteen

Kommunekomiteen for TV-aksjonen 2020 består av:

Linda Engsmyr, leder av KK Folkevalgt
Siri Anette Larsen, skoleansvarlig
Helene Lengfelder, gjennomføringsansvarlig 
Katrine Kjæreng Kolstad, bøssebæreransvarlig 
Bente Kjænstad Jæger, næringslivsansvarlig