>Konkurranse om rammeavtaler for møbler

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Konkurranse om rammeavtaler for møbler

27.11.2018

Konkurransen gjelder møbler til kontor og konferanserom, barne- og ungdomsskoler og SFO, barnehager og institusjoner. Frist for å levere tilbud er 20. desember 2018 kl. 12.00.

Sarpsborg kommune har kunngjort en konkurranse om rammeavtaler for levering av møbler til Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler kommuner.

Avtalen vil vare i 2 år med mulighet til forlengelse (1 +1 år).

Fire grupper

Sarpsborg kommune forespør på fire ulike grupper. Det er adgang til å legge inn tilbud på en eller flere av gruppene. Tildeling vil bli gjort pr. gruppe:

  • Gruppe 1 – Møbler til kontor og konferanserom
  • Gruppe 2 – Møbler til barne- og ungdomsskoler og SFO
  • Gruppe 3 – Møbler til barnehage
  • Gruppe 4 – Møbler til institusjon (fellesrom, venterom)

Verdi av tilsvarende kjøp for Sarpsborg kommune i 2017 (for alle gruppene) var på ca. kr. 9 600 000.

Rammeavtalen vil bli benyttet ved kjøp med verdi antatt å være mindre enn ca. 60 000,- per bestilling. For kjøp med verdi antatt å være over ca. 60 000,- eks. mva. vil det gjennomføres egen konkurranse. ("Dynamisk innkjøpsordning". Denne vil bli publisert i løpet av kort tid.)

Konkurransedokumenter

Mer informasjon om varene og vilkårene finnes i de publiserte konkurransedokumentene, som du finner her. (Publisert i den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser - Doffin).

Leverandører skal levere sine tilbud via TendSign. Det er gratis å opprette brukerprofil i Visma TendSign. (Man blir automatisk dirigert hit når man klikker på påmeldingsknappen i kunngjøringen.)

Se mer informasjon om Visma TendSign her.

Frist for å levere tilbud er 20. desember 2018 kl. 12.00.