Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Mer penger til vedlikehold

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Mer penger til vedlikehold

24.03.2020

Kommunen vil bevilge fem millioner kroner ekstra til vedlikehold av kommunens bygg. Arbeidet fremskyndes slik at det kan utføres mens byggene er stengt.

-Dette er en vinn-vinn situasjon, sier ordfører Sindre Martinsen-Evje. -Vi kan få utført nødvendig vedlikehold i en periode der skoler, barnehager og andre kommunale bygg er stengt. Vi får også utnyttet egne ansatte på en god måte i denne perioden. Ved at vi også benytter oss av inngåtte rammeavtaler med lokale håndverkere, bidrar vi til å holde hjulene i gang i næringslivet.

Ordføreren synes denne saken er så god at han ønsker å fremskynde arbeidet. Saken vil bli fremmet til politisk behandling så raskt som mulig. 

Sindre Martinsen-Evje informerte om tiltaket under et innlegg for Sarpsborg Næringsforening tirsdag morgen.

Ekstrabevilgningen på fem millioner kroner kommer på toppen av de 27 millionene som er satt av allerede. Dermed brukes det 32 millioner kroner på vedlikehold av kommunale bygg i løpet av 2020.

Alle detaljene rundt bruken av de fem ekstra millionene er ikke klare. Men pengene skal blant annet gå til utvendig vedlikehold, uteområder i skoler og barnehager og oppussing av garderober og klasserom.