>Musikkbrunch og Lørdagsbrunch-program

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Musikkbrunch og Lørdagsbrunch-program

08.01.2018 av Ole Christian Foss

- 2018 blir et år fylt av gode musikalskeopplevelser, og vi gleder oss til å tilby vårtsenior-publikum alt fra gla´jazz til allsang.

Det sier prosjektleder for Den kulturelle spaserstokken, Torill Stokkan.

Musikkbrunch og Lørdagsbrunch er et tilbud fra Den kulturelle spaserstokken i Sarpsborg kommune, og henvender seg til et voksent publikum. Konsertene er lagt enten til Sarpsborg scene, til Oskar Torpsalen i det gamle rådhuset i Skjeberg eller på Storedal Kultursenter. Konsertene er et samarbeid mellom Enhet kultur, som drifter Den kulturelle spaserstokken og byens to frivilligsentraler.

Godt for sjela

- I tillegg til musiske opplevelser, har vi også en enkel servering etter konsertene er slutt. Dette gir rom for hyggelig prat og samvær. Gode musikalske opplevelser gjør ikke bare godt «for ørene», det gjør også godt for sjela, og vi kan til og med påstå at kulturelle opplevelser er sunt, sier Stokkan.

Ønskekonsert

13. oktober inviterer vi til ønskekonsert med Østfold symfoniorkester på Sarpsborg Scene.
- For at repertoaret skal bli hva du ønsker det skal bli, trenger vi ditt spesielle ønske. Det være seg en klassisk «sviske», eller kanskje utdrag fra et klassisk stykke du gjerne vil høre. Send meg ønsket ditt på mail tist@sarpsborg.com eller per post til: Sarpsborg kommune, Pb 203, 1702 Sarpsborg (merket Torill Stokkan/Ønskekonsert), avslutter Torill Stokkan.

Ønsket må være oss i hende innen 30. april 2018.

Programmet - Vinter og vår 2018

  • Tirsdag 16. januar

Philip Kruse og hans orkester (Sarpsborg scene) 

De er fem rutinerte musikere, med «Løs snipp», som har satt sammen et program av slagere og evergreens og muntre historier fra underholdningsbransjen. Philip A. Kruse er orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profi l i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet.

  • Tirsdag 27. februar

The Andrews Sisters (Sarpsborg scene)

De tre søstrene LaVerne, Maxene og Patty Andrews fi kk sitt store gjennombrudd i 1937. Musikken kjennetegner tre kvinnestemmer i tett harmoni og historien spinner rundt de tre norskamerikanske søstrene som tok verden med storm
i et krigsherjet Europa. Med swingende storbandmusikk og vakre fremførelser av låter som «Rum and Coca Cola», «Bei mir Bist du Schön» og «Apple Blossom Time» formidles historien som aldri må glemmes. Det blir fl otte kostymer, humoristiske scener, dans og pianospill.

  • Lørdag 3. mars

Skjeberg Storband (Oskar Torp-salen, gamle Skjeberg Rådhus)

Skjeberg storband hadde i fjor 40 års jubileum. Bandet har tradisjonell storbandbesetning, bestående av 5 saksofoner, 4 tromboner, 4 trompeter og komp. Skjeberg storband spiller tradisjonell storbandjazz, og ledes av dirigent Geir Lorentzen.

  • Tirsdag 20. mars

Anita Hegerland (Sarpsborg scene)

Anita Hegerland er en av Norges mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom fem tiår. Hun er en av få artister i Norge som også har hatt en stor, internasjonal karriere, og Norges mestselgende soloartist på plate med et solosalg på over 7 millioner plater. I tillegg har hennes stemme vært solgt på over 23 millioner samleplater over hele verden.

  • Tirsdag 24. april

Allsang (Sarpsborg scene)

Vi ønsker velkommen til den tradisjonelle allsangen med SeniorScena 5-56, Erik-André Hvidsten og Kari Stokke. Alle tar med seg den sangstemmen de har og stemmer i!

  • Tirsdag 22. mai

Musikkbrunch (Storedal Kultursenter)

«Husker du Erling Stordahl» med Lise & Kællane. I Skjeberg ligger atmosfæriske Storedal Kultursenter. Erling Stordahl som er stedets visjonær og grunnlegger, bygde kultursenteret på en grunnleggende fi losofi at alle mennesker, uansett funksjonshemning skulle få oppleve natur og kunst gjennom sansene.

Programmet kan også leses i PDF-versjon her.

Billetter

Billetter ligger allerede ute på www.ticketco.no, men kan også kjøpes i billettluka på Sarpsborg scene. Billettluka har åpent hver tirsdag og torsdag mellom kl. 10.00 og 12.00.