Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Nå kan du si din mening om renovasjon og Gatedalen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nå kan du si din mening om renovasjon og Gatedalen

05.04.2019

Sarpsborg kommune inviterer nå innbyggerne til å si sine meninger om renovasjonsløsningene. Dine innspill er viktige for å gjøre tjenestene enda bedre.

Trygg avfallshåndtering er en viktig samfunnsoppgave. Renovatørene kommer hjem til deg og henter avfallet ditt i beholderne, og du kan også selv reise til Gatedalen miljøanlegg og kaste avfall. Vi jobber nå med en avfallsplan som skal være langsiktig og gjelde helt til 2030.

Nå vil vi høre hva innbyggerne våre mener om tjenestene de får og betaler for. Du kan klikke deg inn på denne lenken og svare på spørsmål. Her finnes det også åpne fritekstfelt hvor du kan komme med dine ideer til forbedringer.

Eksempler på spørsmål som vi vil ha dine svar på i undersøkelsen:

  • Hvordan bør levering av avfall til Gatedalen miljøanlegg finansieres? ("Gratis" - men dekkes ved høyere renovasjonsgebyr til alle, eller per gang (som i Fredrikstad, kr 200 pr bil med henger), eller etter mengde som i dag (kr 2,25 pr. kg avfall for bil med henger)
  • Hvilke åpningstider vil du ha?
  • Vil du betale renovasjonsavgift basert på størrelsen på avfallsbeholderne, eller basert på hvor mye du faktisk kaster?

- Vi ønsker kort sagt å «ta tempen» på hva sarpingene mener om renovasjonen som blir tømt hjemme, og hvordan de vil ha det i Gatedalen miljøanlegg. Vi hører mange ulike meninger, nå har alle sarpinger muligheten til å si sin mening og å bli hørt, sier Svein Erik Svendsen, teamleder avfall og renovasjon i Sarpsborg kommune.

- Vi oppfordrer til å bruke fritekstfeltet for å utdype meninger og komme med nye ideer. Fra vår side handler det om hvordan vi sammen kan gjøre de ulike renovasjonsløsningene bedre, sier han.