>Nå kommer bøssebærerne

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nå kommer bøssebærerne

21.10.2017

Søndag 22.oktober er det klart for årets TV-aksjon. Her finner du informasjon om aksjonen i Sarpsborg.

Når skjer det?

Søndag 22.oktober går TV-aksjonen av stabelen. Mellom klokken 15.00 – 18.00 er bøssebærerne ute i Sarpsborgs gater, og håper å bli møtt av både smil og gavmildhet.

Hva går pengene til?

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. «Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill, og årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter», heter det på TV-aksjonens nettside blimed.no.
TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Hvordan gir man penger?

Ta gjerne ut kontanter på forhånd, slik at du kan putte dette på bøssa når bøssebærerne ringer på hos deg. 

Bor du i blokk, slipp inn bøssebærere som har identifisert seg.

Og er du ikke hjemme søndag 22. oktober, eller rakk ikke bøssebærerne når de kom, er det flere muligheter til å støtte TV-aksjonen. I Sarpsborg kan du bruke tjenesten Vipps, ringe inn ditt bidrag eller overføre på bankkonto - bidraget blir likevel registrert på Sarpsborg. 

SMS: send UNICEF til 2133 (250 kr)
Vipps: valgfri sum til 2131
Ring: 822 06 006 (250 kr)
TV-aksjonskonto: 8380 08 09005

Viktig info angående bøssene

Bøssene som bøssebærerne går rundt med er alltid grå med grønt lokk, og logoen endres fra år til år. I år er den blå. Alle bøssebærerne har et klistremerke med et ID-nummer på seg, som skal stemme overens med ID-nummeret på bøssas klistremerke. Barn under 18 år må gå i følge med voksen. Viktigst av alt; bøssa skal være plombert!

Følg innsamlingen

NRK sender direkte hele søndag kveld. Følg også med i lokale medier og på kommunens nettside, sarpsborg.com for resultat.

Del opplevelsene!

Vi oppfordrer Sarpsborgs innbyggere til å dele sine opplevelser/poster om TV-aksjonen på sosiale medier. Ta bilder og legg ut med #nrktvaksjonen #sarpsborg