Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Nå kommer bøssebærerne

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nå kommer bøssebærerne

18.10.2019

Endelig er det klart for årets TV-aksjon. Her finner du litt informasjon om aksjonen i Sarpsborg, og når du kan forvente besøk fra bøssebærerne!

Når er aksjonen?

Søndag 20.oktober mellom klokken 15.00 – 18.00 er bøssebærerne ute i Sarpsborgs gater (I Ullerøy og i områdene rundt Skjeberg Folkehøyskole starter de allerede klokken 14.00). Bøssebærerne håper å bli møtt med både smil og gavmildhet.

Hva går pengene til?

Pengene fra årets TV-aksjon går til CARE og skal bidra til å gi minst 400.000 kvinner i noen av verdens mest sårbare områder et bedre liv. Pengene skal gi dem mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet.

Hvordan gir jeg penger?

Ta gjerne ut kontanter på forhånd, slik at du kan putte dette på bøssa når bøssebærerne ringer på hos deg. Har du ikke kontanter er det mulig å Vippse når du har besøk av bøssebæreren.

Bor du i blokk, slipp gjerne inn bøssebærere som har identifisert seg.

Var du ikke hjemme når bøssebæreren kom søndag 20. oktober, så er det flere muligheter til å støtte TV-aksjonen. I Sarpsborg kan du bruke tjenesten VIPPS, ringe inn ditt bidrag eller overføre til bankkonto.

Vipps: valgfri sum til 2133 (Hvis du Vippser i Sarpsborg før klokken 18:00 på aksjonsdagen vil beløpet registreres på Sarpsborg sitt bøssebeløp)

Ring: 822 06 006 (250 kr)

TV-aksjonskonto: 8380 08 09005

Gamle sedler: Både 50 og 500 kronesedlene ble ugyldige fra 19. oktober – men du kan fint putte de på bøssene!

Viktig å vite om bøssene

TV-aksjonens bøsser er alltid grå med grønt lokk, bøssa er plombert og logoen endres fra år til år. I år er den oransje merket med CARE . Alle bøssebærerne har et klistremerke med et ID-nummer på seg, som skal stemme overens med ID-nummeret på bøssas klistremerke. Barn under 18 år må gå i følge med voksen.

Hvor kan jeg følge innsamlingen?

NRK sender direkte søndag kveld. Følg også med i lokale medier, på giverstafett.no, og på kommunens nettside, sarpsborg.com for resultat.

Del opplevelsene

Vi oppfordrer Sarpsborgs innbyggere og alle bøssebærere til å dele sine opplevelser/poster om TV-aksjonen i sosiale medier. Ta bilder og legg ut med #tvaksjonen2019 #nrktvaksjonen #sarpsborg #hennestur #blimed