>Ny barnehage i Søndre Skjeberg

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ny barnehage i Søndre Skjeberg

27.01.2017 av Elisabeth Alstadsæter og Eva Rekvin

I Stasjonsbyen barnehage vil natur, miljø og friluftsliv stå sterkt i fokus. I tillegg vil språk og realfag være viktige satsingsområder.

I løpet av høsten åpner dørene til den nye barnehagen i Søndre Skjeberg.

Tilbudet om plass gjelder fra 15. august, men vi flytter ikke inn i det nye bygget før i overgangen september/oktober 2017. Fram til innflyttingen holder vi til i Guslundåsen barnehage og evt. et midlertidig lokale - og vi vil være mye ute.

Hvis du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med teamleder Marita Halås på mob: 415 30 278 eller på e-post: mhal@sarpsborg.com.

70 plasser

Stasjonsbyen barnehage vil ha plass til 70 barn. 28 plasser for barn under tre år (fordelt på to grupper) og 42 plasser for barn over tre år. Det vil totalt være 15 årsverk i den nye barnehagen. Nåværende Guslundåsen barnehage legges ned, og de som har plass der pr i dag, vil få plass i den nye barnehagen. 

Spennende pedagogisk innhold

Barnehagebygget blir lokalene til midlertidige Sandbakken barnehage, bygget er nå plassert mellom Sandbakken ungdomsskole og kunstgressbanen. Bygget blir flyttet til Grimstadtunet 45 i løpet av våren og sommeren. Bygget vil oppgraderes både innvendig og utvendig. Det blir opparbeidet en spennende utelekeplass, med noe adskilt oppholdsarealer for de aller minste barna. Utelekeplassen vil også ha en grillhytte med bålplass og muligheter for dyrking av f.eks. bær, frukt og grønnsaker. 

Barnehagens pedagogisk innhold vil ha et sterkt fokus på natur, miljø og friluftsliv. I tillegg blir språk og realfag satsingsområder.

Slik søker du

Søknadsfrist til hovedopptaket er 1. mars 2017. All informasjon om det å søke finner du her: www.sarpsborg.com/barnehage 

Spørsmål

For ytterligere informasjon, ta kontakt med teamleder Marita Halås på mob: 415 30 278 eller på e-post: mhal@sarpsborg.com.