Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Ny jernbane på høring

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Ny jernbane på høring

06.12.2019

Planene for ny jernbane mellom Borg bryggerier og Klavestad er nå lagt ut på høring. Om du har behov for informasjon, vil det bli både åpne kontordager og informasjonsmøter.

I november vedtok Sarpsborg bystyre å legge ut kommunedelplanen for ny jernbane på høring. Det gjelder planene for strekningen mellom Borg bryggerier og Klavestad, inkludert ny veibru over Sarpsfossen. Bane NOR og Sarpsborg kommune samarbeider tett om å gi best mulig informasjon til innbyggere, næringsliv og andre interesserte.

21. januar kl 18-20 blir det arrangert et stort informasjonsmøte der planene presenteres. Møtet vil finne sted på Sandesundsveien barneskole. 

Det vil i tillegg bli tre åpne kontordager der du kan treffe representanter for Bane NOR og kommunen. Der kan du høre mer om planene og få svar på dine spørsmål. Den første åpne kontordagen er allerede 13. desember, mellom klokka 12 og 15. Andre datoer er 15. januar mellom klokka 12 og 18 og 21. januar mellom klokka 18 og 20. På disse tidspunktene er det drop-in på Sarpsborgkontoret i Torget 5.

Sarpsborg kommune har egne sider med oppdatert informasjon om jernbaneutbyggingen, der du også kan lese den nye kommunedelplanen. Enda mer utfyllende informasjon finner på Bane NOR's nettsider om Østfoldbanen.

Fristen for å uttale seg til kommunedelplanen er 14. februar.