>Ny kemner i Sarpsborg

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ny kemner i Sarpsborg

04.04.2017

Kristin Gerhardt overtar som ny kemner i Sarpsborg kommune 1. august.

Kristin Gerhardt (45) har bred erfaring som revisor fra både privat og offentlig tjeneste. Hun har jobbet i skatteetaten, ved Sentralskattekontoret for storbedrifter, og har de siste årene jobbet som rådgiver for bedriftsmarked og kredittstøtte i Sparebank 1 Østfold-Akershus.

 

Bred erfaring og god innsikt

Kristin Gerhardt er utdannet diplomøkonom fra BI og har i tillegg høyere revisorutdanning fra Norges Handelshøyskole.

- Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av Gerhardt som kemner. Hun har bred erfaring og god faglig innsikt på feltet. Hun viser også meget god forståelse for de utfordringene kommunen står overfor og som ligger til stillingen, sier Reidar Handelsby, kommunesjef organisasjon.

Stillingen som kemner ble lyst ut i starten av februar, etter at tidligere kemner i Sarpsborg kommune, Pål Ronny Bråthen, hadde sagt opp for å overta som enhetsleder ved Enhet omsorgstjenester Valaskjold.

 

Sterk konkurranse

21 personer søkte på kemnerstillingen, alle søkerne var eksterne. Reidar Handelsby er meget godt fornøyd med responsen på stillingsutlysningen.

- Vi var meget spente på hvor god respons det var mulig å få til en slik stilling, sier Handelsby. Vi har hatt en svært god kemner i Pål R. Bråthen, men da han ble tilsatt i 2011 var det kun to søkere. Vi har denne gang hatt kontakt med flere sterke og spennende kandidater som har konkurrert om stillingen. Teamleder Terje Rolstad er konstituert som kemner og vil fungere i stillingen fram til Kristin Gerhardt overtar i august.

Sarpsborg kemnerkontor har ansvar for innfordring av skatt og arbeidsgiveravgift for personer og selskaper i Sarpsborg kommune og for føring av skatteregnskapet. Dessuten sørger kemnerkontoret for innkreving av alle kommunale avgifter og gebyrer.