>Ny rektor tilsatt ved Sandesundsveien barneskole

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Ny rektor tilsatt ved Sandesundsveien barneskole

12.05.2017

Knut Raknerud Olsen er tilsatt som ny rektor ved Sandesundsveien barneskole.

Etter at tidligere rektor ved Sandeundsveien, Lise Kristel Karlsen, valgte å trekke seg fra sin stilling, er det nå klart at Knut Raknerud Olsen blir hennes etterfølger.

Raknerud Olsen har lang erfaring som rektor i Sarpsborg kommune, og har de siste årene hatt sitt arbeidssted ved Alvimhaugen barneskole.

- Når situasjonen ble som den ble ved Sandesundsveien, er jeg veldig glad for at Knut Raknerud Olsen har takket ja til å overta som rektor ved den flotte sentrumsskolen vår, sier kommunesjef for oppvekst, Kristia Svendsen.

Utlyser rektorstilling ved Alvimhaugen

Fram til en ny rektor er på plass ved Alvimhaugen, vil Raknerud Olsen fungere som rektor både på Sandesundsveien barneskole og på Alvimhaugen barneskole.

Teamleder ved Alvimhaugen, May Kjønnås, vil stå for den daglige driften ved skolen inntil en ny rektor er på plass. Rektorstillingen vil bli utlyst i løpet av våren.

Raknerud Olsen har igangsatt en rekke positive prosjekter ved Alvimhaugen barneskole. Han har blant annet bygd opp «nærmiljøhuset» på Alvim, og dette vil han fortsette å holde i, sammen med en ny rektor.