>St. Olavs barnehage åpner i sentrum i august

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


St. Olavs barnehage åpner i sentrum i august

13.02.2017 av Eva Rekvin

Rett ved Kulåsparken i krysset Oscar Pedersens vei / Hjalmar Wessels vei bygges det nå en ny kommunal barnehage. Barnehagen åpner i august 2017.

Barnehagen, som har fått navnet St. Olavs barnehage, vil få flotte uteområder med utekjøkken, bålplass, sykkelløype med rundkjøring (!) og tradisjonelle lekeapparater. Inne blir det luftige lokaler med mye naturlig lys. Det blir også egne spesialrom for blant annet musikk, vannlek og estetiske fag.

126 barnehageplasser

Totalt blir det 126 plasser i barnehagen. Her vil alle barnehagebarn, fra de minste til de største, bli godt ivaretatt.

Byggeabeidene startet i september 2016. Våren 2017 vil bygget bli ferdigstilt utvendig med beplantning og montering av lekeutstyr.

Søke barnehageplass?

Ønsker du at barnet ditt skal få plass i den nye barnehagen? Husk at søknadsfristen til hovedopptak for barnehage er 1. mars. Men det er også mulig å søke om plass i det løpende opptaket. Les mer om det å søke barnehageplass på www.sarpsborg.com/barnehage 

I forbindelse med åpning av den nye barnehagen, vil to mindre barnehager i Sarpsborg legges ned: Vingulmork barnehage og Alvimhaugen barnehage. Barna som har plass i disse barnehagene får automatisk plass i den nye sentrumsbarnehagen.

Les også:

Ny sentrumsbarnehage: Bygget er reist og taket er tett 

Ny sentrumsbarnehage klar i august 2017