Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Nye assisterende direktører

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Nye assisterende direktører

28.05.2019 av Pål Nilsen

Det er foretatt ansettelser i de to nyopprettede stillingene som assisterende direktører i Kommuneområde oppvekst: Elisabeth Grønberg Langvik for barnehagene og Hanne Lothe for skolene.

Elisabeth Grønberg Langvik, 46, er bosatt i Sarpsborg og har jobbet i Sarpsborg kommune helt siden hun var ferdig utdannet førskolelærer i 1997. Hun har blant annet vært pedagogisk leder og teamleder og jobber nå som rådgiver i Stab oppvekst.

- Sarpsborg er en spennende kommune å jobbe i og det skjer veldig mye både på skole- og barnehagefronten. Jeg er derfor veldig glad for at jeg nå får bidratt videre med min kompetanse i den nyopprettede stillingen som assisterende direktør for barnehagene, sier Elisbeth Grønberg Langvik som tiltrer sin nye stilling 1. august.

Hanne Lothe er 45 år, bor på Gressvik og har en lang skoleerfaring. Hun er utdannet allmennlærer og har erfaring fra hele grunnskoleløpet. Hun har vært innom de fleste roller innen skole, deriblant lærer, inspektør og teamleder og er har jobbet som rektor de siste seks årene.  Hun er formelt ansatt som rektor ved Lunde skole på Kråkerøy, men er for tiden fungerende rektor på Rødsmyra skole. Hun er i ferd med å fullføre et masterløp i utdanningsledelse.

- Jeg gleder meg til å begynne i Sarpsborg kommune. Jeg har hørt mye positivt om alle de flinke folkene som jobber innenfor utdanningssektoren i Sarpsborg og jeg synes det blir spennende å gå inn i en nyopprettet stilling som assisterende direktør, sier Hanne Lothe. Hun understreker at hun i den nye jobben ikke bare vil få ansvar for skole, men også for tilknyttede tjenester som PPT, voksenopplæring og kompetanse og kvalitet (EKKO). - Vi skal sammen jobbe for gode oppvekst- og lærevilkår for innbyggerne i Sarpsborg, sier hun. Hanne Lothe tiltrer sin nye jobb 1. september.