Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Nye digitale løsninger for feiing og tilsyn

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Nye digitale løsninger for feiing og tilsyn

02.03.2020

Fra og med 9. mars vil du som eier enebolig få varsel om tilsyn og feiing i sms og ikke via lapp i postkassen. Dialog etter tilsynet vil du finne i «Min side» på kommunens nettside.

Innbyggere i Sarpsborg har «i alle år» vært vant til at varsel om tilsyn og feiing varsles via lapp i postkassen. Den blir nå historie til fordel for digital løsning.

NB! Borettslag og sameier vil inntil videre få lapp i postkassen om tilsyn og feiing inntil leverandøren av den digitale tjenesten har løsningen klar for disse boligene.

Varsel på sms

I en periode har en del innbyggere i Sarpsborg fått varsel om tilsyn og feiing i sms. Det nye nå fra 9. mars er at sms-varselet blir toveis kommunikasjon. Du kan svare i den tekstmeldingen du mottar om tidspunktet for tilsyn og feiing passer eller ikke.

Det vil fortsatt være mulig å ringe med spørsmål om tilsyn og feiing, men det vil være enklere for våre ansatte og innbyggere å ha dialog i sms.

Sjekke «Min side» etter tilsyn

Når tilsyn og feiing er utført vil du kunne se den ferdige rapporten i «Min side» på kommunens nettside. Du logger deg inn med din bank-ID og finner det under menyen «Min eiendom».

Fordelen med en slik løsning er at du finner all informasjon på ett sted, og du kan selv lese den når det passer for deg. Ved for eksempel boligkjøp vil ny eier av boligen kunne lese om tilsyn som er utført tidligere.

De som likevel ønsker en kopi av tilsynsrapporten på papir kan be om det når tilsynet gjennomføres. Det vil uansett bli lagt tilgjengelig i «Min side».