>Nye ledere i kommunen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nye ledere i kommunen

06.12.2016 av Maren Lunde

Pål Ronny Bråthen er ansatt som ny enhetsleder ved Enhet omsorgstjenester Valaskjold, og Anita Strøm Sandtangen er ansatt som leder av Enhet omsorgstjenester sentrum. Tommy Kruse er ansatt som leder av Enhet eiendom.

Bråthen jobber i dag som kemner i Sarpsborg kommune. Han er utdannet sykepleier, og har har en bachelor i økonomi og en master i ledelse. 

Enhet omsorgstjenester Valaskjold består av to bofellesskap og ett sykehjem. Det nye omsorgssenteret sto ferdig i 2014, og huser 80 beboere fordelt på 48 omsorgsboliger og 32 sykehjemsplasser.

Anita Strøm Sandtangen kommer fra stillingen som seksjonsleder ved seksjon for pasientservice ved sykehuset på Kalnes. Hun er utdannet sykepleier, med master i helsefremmende arbeid og i samarbeid og ledelse.

Enhet omsorgstjenester sentrum består av en rekke tjenester, som hjemmetjenesten, brukerstyrte personlige assistenter, dagsenter, bofellesskap og en barne- og avlastningsbolig. Råkilveien barne- og avlastningsbolig overføres til Enhet omsorgstjenester Valaskjold fra 1. januar 2017.

Tommy Kruse er ny leder for Enhet eiendom. Han kommer fra stillingen som teamleder for forvaltning og utvikling eiendom i Sarpsborg kommune, som er en del av Enhet eiendom. Kruse er økonomiutdannet, med etterutdanning i IT, personaladministrasjon og prosjektledelse