>Nytt byplankontor

Innhold

Byplankontoret åpner i løpet av høsten

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Nytt byplankontor

14.08.2017 av Maren Lunde

Sammen med iSarpsborg, Turistforeningen, Sarpsborg idrettsråd og VM i orientering 2019 åpner kommunen byplankontor ved torget i lokalene der iSarpsborg allerede holder til.

Kom med innspill

- Jeg ser fram til å komme i enda bedre dialog med innbyggerne våre, sier Anne Elisabeth Ramtvedt. Hun forteller at kommunen har hatt midlertidige byplankontor tidligere, og erfaringene derfra er gode.
- Vi får mange flere innspill når vi kommer oss ut blant folk, fortsetter Ramtvedt.

I høst kommer sentrumsplanen på høring. Mange er opptatt av spørsmål som hvor høyt det skal være mulig å bygge, og hvor parkeringsplassene skal ligge. I tillegg jobber kommunen med samfunnsplanen, og jernbanesaken står stadig høyt på dagsorden. Publikum vil finne informasjon om alle disse prosjektene på byplankontoret, og treffe ansatte og politikere som kan svare på spørsmål.

Samarbeid

At flere ulike organisasjoner blir samlet i samme lokale, legger til rette for et godt samarbeid mellom aktørene. 

-Det er mange områder som vi kan samarbeide om, og trekke veksler på hverandre sier Anne Elisabeth Ramtvedt. -Vi jobber alle for at Sarpsborg skal bli et enda bedre sted å bo, jobbe og besøke.

Planarbeid i kommunen

Planarbeidet legger grunnlaget for mye av utviklingen i sarpsborgsamfunnet. I planarbeidet utformes mål og retningslinjer for hvilken kurs vi ønsker for kommunen i framtida. Kommunedelplanene handler om hva vi ønsker å gjøre i en bestemt del av virksomheten til kommunen, eller hvordan vi skal utvikle et bestemt geografisk område i Sarpsborg.


Du finner en oversikt over alle de gjeldende planene i Sarpsborg kommune på denne siden.