Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Rådhuset åpner for besøk fra 9. august

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Rådhuset åpner for besøk fra 9. august

05.08.2021

Mandag 9. august åpner rådhuset dørene for publikum igjen. Innbyggere som ønsker å treffe noen som holder til i bygget må gjøre avtaler på forhånd, og benytte seg av besøksregistrering.

Dørene til rådhuset i Sarpsborg sentrum har over lengre tid vært stengt som følge av koronapandemien. Mandag 9. august åpnes de for publikum igjen mellom klokken 08.30 og 15.00.

- Det betyr at innbyggerne våre igjen kan gjøre avtaler på rådhuset. Både servicetorget og byggesaksvakten vil være betjent, slik man er vant med fra tidligere. Trenger man hjelp og ønsker møter med andre i rådhuset er det viktig at det gjøres en avtale på forhånd. Det er ikke slik at alle som jobber i rådhuset returnerer til kontoret på en gang, og det er derfor vi må be om at det gjøres avtaler slik at vi kan være sikre på at den du skal treffe faktisk befinner seg i bygget og ikke på hjemmekontor, forklarer avdelingsleder innbyggerdialog, Henriette Grøtvedt Brostrøm.

Besøksregistrering

Når man har en avtale kan man enkelt registrere sin ankomst i besøksregistreringen til rådhuset. Dette kan gjøres ved skranken i servicetorget eller via din egen mobil på nettsiden www.sarpsborg.com/radhusbesok . (Har du avtale når dørene er stengt må du registrere ankomst via mobil).

Når du har registrert at du er på plass vil den du skal besøke få en sms om at du venter, og du blir deretter hentet. Er hovedinngangen stengt (etter klokken 15.00) vil du bli hentet ved kveldsinngangen – til høyre for hovedinngangen.

Forhåndsstemme

Tirsdag 10. august åpner servicetorget også stemmeavlukkene sine, slik at det er mulig å avgi forhåndsstemme ved stortingsvalget 2021. Les mer om valget på www.sarpsborg.com/valg

Det vil foreløpig ikke være mulig å benytte seg av publikums-pc på rådhuset, slik at innbyggere som trenger dette bes bruke tilbudet i biblioteket i stedet.

Velkommen tilbake til rådhuset!


Åpningstider rådhuset:

Mandag – fredag 08.30 – 15.00 (15.30 fra 1. september)
Byggesaksvakt er på plass 10 – 14 alle hverdager med unntak av torsdag.

Andre måter å kontakte kommunen

Husk at det alltid er mulig å kontakte kommunen på andre måter enn ved fysisk oppmøte. Vi er blant annet tilgjengelige på chat (www.sarpsborg.com), facebook (www.facebook.com/sarpsborgkommune), og telefon (69 10 80 00). Du finner informasjon om det du måtte lure på via vår nettside www.sarpsborg.com – og har også en egen side for selvbetjening (meld feil, finn ansatte, se skjemaer, gravemeldinger og mer) på www.sarpsborg.com/selvbetjening/