Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Redusert åpningstid på telefon

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Redusert åpningstid på telefon

29.01.2021

Fra 1. februar reduserer servicetorget åpningstiden på telefon til klokken 09.00 – 14.00, for å klare å håndtere det store arbeidet med å registrere koronavaksine-bestillinger til innbyggerne.

- Vi har allerede i noen uker ringt de eldste innbyggerne våre for å registrere timer til koronavaksinasjon. Nå skal vi også i gang med SMS-utsendinger, og det krever en del forberedelser samt oppfølging av de innbyggerne som vi ikke når digitalt. Dette er et stort og tidkrevende arbeid, som kommer i tillegg til andre korona- og driftsrelaterte oppgaver vi har. Derfor ser vi oss nødt til å begrense telefontiden for innbyggerne, sier Henriette Grøtvedt Brostrøm, avdelingsleder innbyggerdialog.

Fra mandag 1. februar vil servicetorget derfor være tilgjengelig på telefon 69 10 80 00 fra klokken 09.00 – 14.00. Innbyggere som ringer, må beregne ventetid på telefonen.

Mange gode alternativer

- Det er fortsatt mulig å komme i kontakt med oss også på andre måter enn telefon, og det finnes dessuten en rekke tjenester på nettsiden til kommunen som gjør at innbyggerne kan løse veldig mye selv, fortsetter Brostrøm.

Det finnes nemlig flere gode digitale løsninger og alternativer:

www.sarpsborg.com/selvbetjening/ kan du blant annet kan melde feil, se tømmekalender, og finne søknadsskjemaer.

Servicetorget svarer på henvendelser både via chat, e-post, og facebook i arbeidstiden (07:30 – 15:30). På vår hjemmeside www.sarpsborg.com treffer du dessuten vår chatrobot «Kari», som du kan stille spørsmål hele døgnet.

Chat: www.sarpsborg.com

Facebook: www.facebook.com/sarpsborgkommune

E-post:
postmottak@sarpsborg.com: Ordinær post og saksbehandling. Postmottaket er betjent av arkivarer som fordeler post til riktig mottaker og journalfører det som skal saksbehandles.

servicetorget@sarpsborg.com: Generelle spørsmål om kommunale tjenester.

utlysning@sarpsborg.com: Ved spørsmål om hvordan du fyller ut jobbsøknader.

Finn ansatt:
Du kan enkelt finne ansatte i kommunen ved å søke her: www.sarpsborg.com/ansattoversikt/


- Vi minner ellers om at servicetorget og rådhuset fremdeles er stengt for publikumsbesøk, avslutter Henriette Grøtvedt Brostrøm.