Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Sammen mot korona – Vi ønsker dine tegninger, foto og dikt!

Innhold

TEGNING: Ordfører Sindre Martinsen-Evje ønsker tegninger, fotografier og dikt som forteller hvordan du har det i tiden med korona. Selv tegnet han et tre. - Det spirer og gror videre, mot bedre tider. Også representerer det naturen, som jeg har tilbragt mye tid i, sier han. (foto Ole Christian Foss)

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Sammen mot korona – Vi ønsker dine tegninger, foto og dikt!

29.10.2020 av Ole Christian Foss

Vil du bidra til å dokumentere tiden vi lever i, og vise hvordan koronaen påvirker deg? Sarpsborg kommune inviterer til prosjektet «Sammen mot korona», hvor innbyggere i alle aldre oppfordres til å delta med tegninger, foto, og dikt. Vinnere vil hedres, og bidrag stilles ut.

- Det å tegne, male, ta et bilde, et fotografi, kanskje skrive et dikt - det kan for mange være viktig for å uttrykke seg og sine følelser, når vi har vært gjennom en tøff periode med korona.
Det sier ordfører Sindre Martinsen-Evje.

Nå ønsker han å se hvordan koronapandemien påvirker innbyggerne i Sarpsborg.

Sammen mot korona

Kommunen har tidligere utarbeidet en informasjonsfilm som ble vist for alle barn i 5.trinn og ut videregående skole. Den inneholdt blant annet flere spørsmål til refleksjon, om hvordan de unge har det under korona-pandemien.
Resultatet ble blant annet tegninger fra barneskole-elever.

Nå ønsker kommunen flere slike bidrag, for å kunne dokumentere tiden vi lever i. Bildene, tegningene og diktene vil ha historisk verdi for kommunen.

Ønsker bidrag fra små og store

- Vi ønsker bidrag fra både barn og voksne. Vi håper barna i barnehagen og grunnskolen vil få tanker og følelser ned på papir, at ungdom, unge voksne, voksne og eldre vil sende oss gode bilder og fotografier som fanger tiden vi lever i. Kanskje er det også noen som vil skrive noen dikt til refleksjon, sier ordføreren.

Han forklarer at det vil bli plukket ut vinnere innen de ulike kategoriene en gang i måneden (november, desember, januar), som vil premieres. Videre vil bidrag som kommer inn kunne bli del av en større utstilling på Sarpsborg bibliotek i 2021, i tillegg til en digital utstilling på nett.

Hvordan delta?

BARN OG UNGE (barnehage, grunnskole)
Send inn tegninger! Vinnere vil vinne pengegave til sin barnehage-avdeling/skoleklasse og er garantert plass på utstillingen.

UNGDOM/UNGE VOKSNE/VOKSNE/ELDRE
Send inn tegninger, fotografier og dikt! Vinnere vil vinne gavekort og er garantert plass på utstillingen.

Bidrag kan leveres på en av følgende måter;

  • E-post til sammenmotkorona@sarpsborg.com - Skriv Sammen mot korona i emnefeltet. Husk også å opplyse navn, alder, bosted/barnehageavdeling/skoleklasse

  • Lever i konvolutt merket «Sammen mot korona» på servicetorget på rådhuset i sentrum (åpent hverdager fra 10-14), eller i postkasse ved hovedinngangen til rådhuset. -husk å legge ved navn, alder, bosted/barnehageavdeling/skoleklasse

  • Lever i konvolutt merket «Sammen mot korona» på et av Sarpsborgs bibliotek. Husk å legge ved navn, alder, bosted/barnehageavdeling/skoleklasse


Dersom du ved siden av å delta i konkurransen, også velger å dele ditt bidrag i sosiale medier vil vi sette stor pris på om du merker det med #sammenmotkorona #sarpsborg

Premier

Det vil i november, desember og januar plukkes ut vinnere i følgende kategorier;

Tegning (barn og unge) - Vinnere vil vinne pengegave a 2000,- til sin barnehage-avdeling/skoleklasse og er garantert plass på utstillingen.

Tegninger, fotografier og dikt - Det vil plukkes ut en felles vinner hver måned, som vil vinne gavekort a 2000,- og er garantert plass på utstillingen. 

(Det er kun deltagere bosatt i Sarpsborg kommune som kan vinne premier).

Takk! – og lykke til!

 

Vinnere

NOVEMBER: Gloria Ugirase Munyankin og Karianne Holm var de første vinnerne i konkurransen.

DESEMBER: Johanne Hammerstad og Bernhard Krenchel Arntzen vant Sammen mot korona for desember.