Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

Logo med snarvei til jubeleumsportalen

>Sarpsborg er med i Kystlotteriet

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Sarpsborg er med i Kystlotteriet

23.03.2017

Forsøpling i og langs kysten er et stort problem mange steder. Nå er Sarpsborg kommune med i Kystlotteriet. Du som rydder er med i dugnaden – og kan vinne flotte premier.

Kystlotteriet skal motivere folk til å rydde søppel i skjærgården ved hjelp av premiering. Hvert år havner åtte millioner tonn plastavfall i verdenshavene. Søppelet kjenner som kjent ikke landegrenser og kan havne hvor som helst.

Politikerne i utvalget for plan, miljø og teknikk har vedtatt at Sarpsborg kommune skal delta i denne ryddedugnaden og bidrar med tilrettelegging og midler til premier.

Slik deltar du

For å være med i Kystlotteriet må du: 

  • hente Kystlotteriets egne søppelsekker og lodd i en rekke utleveringspunkter som du finner på www.kystlotteriet.no.
  • når sekken er fylt med søppel du finner i skjærgården, fyller du ut loddet med navn, alder, sted, telefonnummer, og fester det til sekken. Kvitteringsdelen av loddet beholder du selv.
  • sekken leverer du til nærmeste returpunkt eller kontakter Skjærgårdstjenesten.

 PS! Informasjon om utleveringspunkter og returpunkter i Sarpsborg kommune vil komme i løpet av kort tid.

Alle kan være med

Enkeltpersoner, familier, skoleklasser, foreninger og alle andre større eller mindre grupper av deltakere kan delta. Jo flere, jo bedre! Det kan være et godt råd at barn rydder sammen med voksne av hensyn til sikkerhet.

Sekkene du har fylt er med i trekninger om fine premier. Oversikt over premier finner du på nettsiden www.kystlotteriet.no.