Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Hjemmeskole og kulturstenging

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Hjemmeskole og kulturstenging

17.12.2020

Sarpsborg scene stenger umiddelbart og alle skoler har hjemmeundervisning fredag. -Vi ser at smittesituasjonen forverrer seg nesten fra time til time og derfor må vi ta disse grepene, sier ordfører Sindre Martinsen Evje.

Det siste døgnet var det 18 nye smittetilfeller i Sarpsborg. Av disse er det ukjente smitteveier i seks tilfeller. To av disse tilfellene gjelder personer som har vært tilstede på Sarpsborg scene. Etter sitt møte torsdag morgen har kriseledelsen i Sarpsborg kommune derfor besluttet ytterligere tiltak.

Sarpsborg scene stenges med umiddelbar virkning. Dette betyr at de to forestillingene med Erik Andre Hvidsten som skulle vært arrangert i dag og i morgen, er avlyst. Alle grunnskolene i Sarpsborg har hjemmeundervisning fredag, som er siste skoledag før juleferien.

-Det er leit at vi må gjøre disse grepene. Det høye antallet smittede med ukjent smittevei og to konkrete smittetilfeller som kan knyttes til Sarpsborg scene, gjør at vi ikke har noe valg, sier ordfører Sindre Martinsen Evje.

Formannskapet skal kl 13 i dag vurdere forslaget om en ny og forsterket forskrift med nye påbud og forbud. Les mer om dette her.

-Vi følger situasjonen fra time til time og det kan derfor hende at den nye forskriften må skjerpes ytterligere bare om noen dager. Vi er helt avhengig av at smittetallene og villsmitten går ned. Skal vi feire en noenlunde normal jul, er det helt avgjørende at alle følger reglene, sier ordføreren.