>Byggearbeid i rådhuset - servicetorget flytter midlertidig til biblioteket

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Byggearbeid i rådhuset - servicetorget flytter midlertidig til biblioteket

21.03.2022 av Ole Christian Foss

Innbyggerne skal ikke rammes av byggearbeidene i rådhuset. Derfor tar avdelingsleder Henriette Grøtvedt Brostrøm med seg de ansatte på servicetorget og etablerer et midlertidig servicetorg i byens hovedbibliotek.

- Dette blir kjempebra! Ved å flytte noen av de ansatte til biblioteket holder vi oss i sentrum, og det er fremdeles enkelt for innbyggerne å komme til oss, sier hun.

Det er utskifting av ventilasjonsanlegget og det tekniske anlegget i Sarpsborg rådhus som gjør at servicetorget flytter ut av bygget fra og med mandag 28. mars.

Det betyr at dersom du for eksempel skal hente nøkler til et utleielokale, kjøpe noen ekstra avfallssekker eller trenger hjelp med parkeringskort for forflytningshemmede, så skal du besøke servicetorget på biblioteket. De vil ivareta innbyggerne med de samme tjenestene som de i dag har tilbudt på rådhuset.

Åpningstiden til servicetorget i biblioteket vil være fra klokken 10.00 – 15.00 alle hverdager (gjelder fra 1. mai til 31. august).

Adressen til hovedbiblioteket er Sandesundsveien 13, 1724 Sarpsborg. Du finner det i kort avstand fra bussterminalen. 

Redusert tilgang på rådhuset

Rådhuset vil fremdeles være i bruk til gjennomføring av møter og avtaler for de som har kontorplass i bygget, men tilgangen til rådhuset vil være redusert.
Derfor er det viktig at innbyggere/næringsliv osv som ønsker å komme i fysisk kontakt med medarbeidere, gjør avtaler på forhånd.

I forbindelse med flytteprosessen må servicetorget stenge dørene på rådhuset fredag 25. mars.
- Selv om vi stenger dørene for fysisk oppmøte denne fredagen, vil vi være tilgjengelig i våre andre kanaler. Vi kan nås både på chat, e-post og telefon. I tillegg finnes det en rekke tjenester på nettsiden til kommunen som gjør at innbyggerne kan løse veldig mye selv, sier Brostrøm.

www.sarpsborg.com/selvbetjening/ kan du blant annet kan melde feil, se tømmekalender, og finne søknadsskjemaer.

På vår hjemmeside www.sarpsborg.com treffer du dessuten vår chatrobot «Kari», som du kan stille spørsmål hele døgnet.

Se mer på KONTAKT OSS.

Byggesaksvakt

Byggesaksvakten vil fra mandag 21. mars være tilgjengelige på telefon, mail og eventuelle Teams-møter.
- Siden vi vet at våren og forsommeren er en tid da mange ønsker å sette i gang byggeprosjekter i hus og hage, vil vi i tillegg ha et par dager med kveldsåpen byggesaksvakt i april og mai, sier teamleder Hanne Cecilie Høgmo.

Byggesaksvakta kan nås alle hverdager (med unntak av torsdager) mellom klokken 10.00 - 14.00 på telefon 488 91 698/epost: byggesak@sarpsborg.com (stenger kl. 12 onsdag før påske og stengt 14.-18. april)

Tirsdag 19. april og torsdag 28. april er det kveldsåpen byggesaksvakt fra 18-20. På grunn av byggearbeidene i rådhuset, er de også da tilgjengelige på mail, telefon eller teams. Veiledning via teamsmøte kan dere avtale via telefon eller mail.

Husk at du også finner søknadshjelp og svar på en rekke spørsmål på www.sarpsborg.com/byggesak og på sidene til Direktoratet for byggkvalitet.

Bystyremøtet - tilgjengelig via nett-TV

Bystyret avholder møte torsdag 21. april 2022 kl. 09.00 - i bystyresalen i Sarpsborg rådhus.

Grunnet byggearbeider i rådhuset er ikke møtet åpent for publikum.

Men møtet blir sendt direkte på www.sarpsborg.com/nett-tv