>Servicetorget tilbake til rådhuset

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Servicetorget tilbake til rådhuset

25.07.2022

Fra mandag 1. august er servicetorget igjen tilbake på rådhuset etter å ha hatt tilhold i biblioteket den siste tiden.

Det var i forbindelse med byggearbeider i rådhuset at servicetorget ble midlertidig flyttet til Sarpsborg bibliotek i slutten av mars. Nå er biblioteket i ferd med å tømmes for å gjøre klart til det nye bibliotekbygget.

Åpen hovedinngang

Fra 1. august er byggearbeidene ferdig i deler av første etasje i rådhuset. Det betyr at servicetorget er tilbake på sin vante plass fra den datoen. Åpningstider blir som tidligere mellom klokka 08.30 og 15.00 alle hverdager. Fra samme tidspunkt er hovedinngangen på rådhuset igjen åpen for publikumsbesøk, etter å ha vært stengt på grunn av byggearbeidene. Har du avtale med noen på rådhuset, kan du fra 1. august igjen henvende deg i skranken i første etasje.

Byggesaksvakt

Fra og med mandag 22. august vil også byggesaksvakta være tilbake på rådhuset, slik at du som har behov for bistand i forbindelse med en byggesak, kan komme uten avtale på forhånd. Fram til den datoen vil byggesaksvakta kunne nås alle hverdager (med unntak av torsdager) mellom klokken 10.00 - 14.00 på telefon 488 91 698, eller på epost: byggesak@sarpsborg.com.

Husk at du også finner søknadshjelp og svar på en rekke spørsmål på www.sarpsborg.com/byggesak og på sidene til Direktoratet for byggkvalitet.