Start Kari chatbot Spør meg

>Setter i stand Sirkustomta

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Setter i stand Sirkustomta

20.03.2018

Vi ruster opp parkeringsplass for folk som skal på jobb i sentrum! Visste du at Sirkustomta bare ligger 10 minutter fra torget og 13 minutter fra Helsehuset? Her blir det gratis å stå parkert.

Like over påske starter opprustingen av Sirkustomta. Denne parkeringsplassen ligger i Torsbekkdalen ved Korsgata. Målet er å lage en bedre parkeringsplass som er tilrettelagt for folk som jobber i sentrum, eller som har behov for å sette fra seg bilen for flere timer.

Sirkustomta blir asfaltert og får oppmerkede p-plasser. Noen av plassene vil bli tilrettelagt for lading av el-bil. Det blir også lagt opp bedre belysning. 

Stenger i anleggsperioden

Som følge av oppussingen så vil parkeringsplassen på Sirkustomta stenges i anleggsperioden. Vi stenger plassen mandag 2.april (2.påskedag) etter fotballkampen mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga. Målet er å åpne den nye og opprustede plassen for parkering i god tid før 17.mai. Lysarmaturer og lademuligheter for el-bil kan bli ferdigstilt noe senere. Vi opprettholder adkomst til det private garasjeanlegget på sirkustomta gjennom det meste av anleggsperioden.

Dette vil beklaglig vis føre til noen ulemper for de med behov for langtidsparkering og for beboere i nabogater som kan bli berørt av mer trafikk/gateparkering. Trøsten er at en ny, fin parkeringsplass vil stå klar i løpet av våren.

Kontaktpersoner

Veidekke Industri AS (hovedentreprenør): Steinar Hermansen, tlf 452 12 579

Enhet kommunalteknikk, Sarpsborg kommune: Øivind Brynildsen, tlf 900 29 647