Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Snart ferdig med taksering av boliger – nå starter vi på hyttene

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Snart ferdig med taksering av boliger – nå starter vi på hyttene

30.04.2019

Nær samtlige av boligeiendommene i Sarpsborg kommune er blitt befart i forbindelse med omtaksering. Nå er arbeidet i gang med å taksere hytter.

Den nye takseringen danner grunnlaget for utregning av eiendomsskatt for 2020.
I forbindelse med takseringen besøker erfarne takstmenn fra Verditaksering Kjell Larsen AS eiendommene og hyttene i kommunen. Takstmennene skal ha synlige identitetskort fra Sarpsborg kommune, og bærer vester som viser hvor de kommer fra.

Kun utvendig

Det foretas kun utvendig besiktigelse. Bolig og hytte skal ikke fotograferes inne, slik at det ikke er nødvendig at noen er hjemme. Ønsker du å være til stede under befaring, eller gi annen info om eiendommen din, kan du ta kontakt med eiendomsskattekontoret (eiendomsskatt@sarpsborg.com).

Mer informasjon

De nye takstene blir ikke offentliggjort før 1. mars 2020. Listene vil bli lagt ut på servicetorget i kommunen og på Sarpsborg kommune sine hjemmesider. Informasjonen er tilgjengelig i 4 uker.
Les mer om hvordan og hvorfor vi omtakserer, og finn svar på andre spørsmål du kanskje sitter inne med, på vår infoside; www.sarpsborg.com/omtaksering