>Søker besøkshjem, støttekontakter og miljøarbeidere

Innhold

Barneverntjenesten søker besøkshjem, støttekontakter og miljøarbeidere

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Søker besøkshjem, støttekontakter og miljøarbeidere

16.01.2017

Barneverntjenesten i Sarpsborg søker besøkshjem, støttekontakter og miljøarbeidere til barn i ulike aldre og med ulike behov.

Besøkshjem

Besøkshjem stiller gjerne opp 1-2 helger pr. måned og er et avlastningstilbud for foreldre/fosterforeldre. Besøkshjemmet skal være et trygt og hyggelig sted der barna kan være en del av det vanlige familielivet. Vi ønsker å komme i kontakt med familier som har erfaring med barn og som har tid og overskudd.

Støttekontakt

Støttekontakt bruker noen timer i uka på å ta barn med på aktiviteter, for at de skal få positive opplevelser og trene på sosiale ferdigheter.

Miljøarbeider

Miljøarbeider er en fortrinnsvis fagutdannet person som har erfaring med barn og ungdom. Miljøarbeider benyttes i konkrete tiltak/mål som er utarbeidet av barnevern, barn/ungdom og foreldre. Veiledning vil bli gitt. Det gis godtgjøring etter gjeldende KS-satser.

Det kreves politiattest, taushetsplikterklæring, referanse og samarbeid med barneverntjenesten og i noen tilfeller foreldrene til barnet. Veiledning vil bli gitt. Det gis godtgjøring etter gjeldende KS-satser.

Interessert? For mer informasjon, ta kontakt med barneverntjenesten ved Shirley Moen på tlf. 97 05 13 66/69 10 83 00.