>Tankevirus-kurs

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Tankevirus-kurs

Publisert: 17.11.2022 – Oppdatert: 24.01.2023

Dette kurset er for alle som sliter med angst eller depresjon og deg som ønsker å lære mer om hvordan negative tanker påvirker oss i hverdagen.

Kurset Tankevirus handler om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene våre. Tankeutfordringer og negative tanker kan for noen gjøre hverdagen vanskelig.

Tankevirus er et helt nytt kurs. Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer.

Kurset er gratis

  1. Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som potensielt kan gjøre oss syke.
  2. Kunnskap om det psykologiske immunforsvaret, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode rammer for deg selv.
  3. Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  4. Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måter å forholde deg til tankene dine slik at du i større grad kan fungere, også i perioder med mye negative tanker.

Påmelding til rus og psykisk helse i kommunen tlf. 982 16 325

Les mer om psykisk helse her.