Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>- Vi trenger 250 bøssebærere

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


- Vi trenger 250 bøssebærere

09.10.2019 av Ole Christian Foss

Søndag 20. oktober er det igjen klart for TV-aksjonen. Fortsatt er det behov for mange bøssebærere for at alle husstander i Sarpsborg skal få besøk.

- Vi mangler rundt 250 bøssebærere nå, men har tro på at sarpingene stiller opp. Vi håper jo at barn og unge kan få med seg både foreldre og besteforeldre ut i gatene, på det som hvert eneste år blir en fantastisk høsttur, sier Lisbeth Nesteng som er leder i kommunekomiteen.

TV-aksjonen 2019 går til CARE og skal bidra til å gi minst 400.000 kvinner i noen av verdens mest sårbare områder et bedre liv. Pengene skal gi dem mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet.

I fjor gikk TV-aksjonen til Kirkens Bymisjon, og da ga sarpingene 2.161.288 kroner.
- Hvor mye vi samler inn er ikke så viktig, det som teller er at alle skal få besøk og bli gitt muligheten til å gi. Det er derfor vi trenger flere bøssebærere, sier Helene Lengfelder på servicetorget.

Meld deg på

Det er enkelt å melde seg som bøssebærer;
Du kan registrere deg på www.blimed.no hvor du kan velge det området du vil gå i, eller du kan ringe servicetorget i Sarpsborg kommune på telefon 69108000.

Starter klokken 14 og 15

Årets TV-aksjon starter allerede klokken 14:00 i Ullerøy og i områdene rundt Skjeberg Folkehøyskole. I resten av kommunen vil bøssebærerne være i aksjon fra klokken 15:00.

Det er mange frivillige i sving denne dagen. Sparta Warriors sitt A-lag skal for andre år på rad ut å gå med bøsser i områdene Alvim og Sandesund, og Ingedal 4H gleder seg til å dekke områder på Grimsøya og Løkkevika, bare for å nevne noen. De håper å treffe mange glade og gavmilde sarpinger i løpet av søndagen.

- Vi håper at innbyggerne våre nå vil mobilisere for fullt de neste dagene, avslutter Lisbeth Nesteng.