>Trygghetsuka i Sarpsborg

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Trygghetsuka i Sarpsborg

Publisert: 07.11.2022 – Oppdatert: 21.12.2022

Hvert år markeres Trygghetsuka som et tiltak for å forebygge vold i nære relasjoner. Her er årets program 21. til 25. november.

Det er lagt opp til et program både for fagpersoner og øvrige innbyggere. Trygghetsuka i uke 47 er et tiltak i Sarpsborg kommunes Handlingsprogram mot vold i nære relasjoner, og planlegges og gjennomføres av nettverket "Samlet mot vold i nære relasjoner" og Sarpsborg krisesenter.

Debatt og informasjon

Tirsdag 22. november blir det paneldebatt på St.Marie læringssenter, hvor deltakerne har jobbet fram spørsmål til et panel bestående av representanter fra barneverntjenesten, familiesenteret og krisesenteret. Paneldeltakerne vil både svare på spørsmål, gi informasjon om hvilke tilbud de gir, og hva som må til for å kunne benytte seg av tjenestene.

På kveldstid arrangeres gratisforedraget "Omsorgsfullt lederskap - om å leve med barn", med familieterapeut Marianne Haug og psykolog Alvilde Skullerud. Det arrangeres i Gandalf i Tune administrasjonsbygg fra kl. 18-20.

Billetter til foredraget omsorgsfullt lederskap kan hentes på ticketco.no

Tøffe foredrag

På dagtid onsdag 23. november får fagansatte i kommunen høre et foredrag om hvordan de kan jobbe strukturert og med kritisk refleksjon for å hente inn informasjon ved påstander om vold.

Onsdag kveld kl. 18.00-19.30 holder Marius Løken foredrag om motivasjon og psykisk helse på Sandesundsveien skole. Han overlevde på mirakuløst vis Halloweendrapet i Oslo i 2011, og måtte kjempe seg tilbake.

Gratisbilletter til foredraget med Marius Løken kan hentes på ticketco.no

Torsdag 24. november er ansatte i skolene og ledere i barnehager i Sarpsborg invitert til foredrag med representanter fra Stine Sofies stiftelse, og fredag avsluttes kampanjeuka med egen stand på Storbyen kl. 13-16.

Se også temasiden vold i nære relasjoner