Finn ansatt

Kontakt oss

Åpningstider

Ledig stilling

Min side

>Unni Skaar går av som kommunedirektør

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Disse tilbakemeldingene blir ikke besvart.
Ikke skriv noe personsensitivt.

Unni Skaar går av som kommunedirektør

13.01.2020

Unni Skaar har i dag gitt beskjed om at hun går av som kommunedirektør i Sarpsborg kommune når hun fyller 62 år til høsten.

- Det er vemodig at Unni nå har bestemt seg for å slutte. Hun har vært en dyktig og dedikert kommunedirektør for Sarpsborg kommune og det blir ikke lett å erstatte henne, sier ordfører Sindre Martinsen Evje.

Prosessen med å rekruttere ny kommunedirektør vil starte raskt. Det blir oppnevnt et eget politisk tilsettingsutvalg 23. januar som vil få det overordnede ansvaret for rekrutteringen. Det tas sikte på å ansette ny kommunedirektør i løpet av våren med tiltredelse til sommeren.

- Dette vil forhåpentligvis være en interessant og attraktiv jobb, så vi håper på mange gode kandidater. Sarpsborg er en attraktiv kommune med en stabil drift og mange spennende planer framover, mener ordføreren.

Unni Skaar forteller at valget har vært vanskelig, men at hun nå følte at tidspunktet var riktig. Hun trekker fram viktigheten av at kommunen har en ledergruppe med bred erfaring og god styring. -Jeg har vært heldig som har fått lov til å være kommunedirektør for en flott kommune og kan se tilbake på en fantastisk tid, sier hun.

Skaar var som kjent sykmeldt i en lengre periode før hun kom tilbake i full jobb sist høst. -Det er viktig for meg å få sagt at det ikke er noen dramatikk i det valget jeg nå har tatt. Jeg er frisk etter sykdommen, men jeg fyller 62 år til høsten og har da mulighet til å gå av med pensjon. Jobben som kommunedirektør er hard og krevende og jeg ser fram til å kunne prioritere tiden litt annerledes, sier Skaar.

Selv om hun nå gir seg i Sarpsborg kommune, tar hun sikte på fortsatt å være yrkesaktiv. -Jeg vil nå ha muligheten til selv å velge hvor mye jeg vil jobbe framover, sier hun.

Unni Skaar ble ansatt som rådmann/kommunedirektør i Sarpsborg kommune 1. august 2010 og kom da fra stillingen som kommunesjef plan og økonomi. Hun har hatt en lang yrkeskarriere som også har inneholdt rådmannsstillinger i tre andre kommuner.